Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cafrock
Cafrock - 15-10-2021 16:25:34
Voeding & Gezondheid

Thuisbezorgd laat Restaurants in de KOU staan

Al meerdere weken kampt tb (thuisbezorgd) met middengrote tot zeer grote storingen.
uiteraard is het tijdens de middag en avond spits. hierdoor loop ik maar zeker ook meerdere ondernemers veel inkomsten mis, maar onze vaste lasten gaan wel door!
ik heb al een aantal keer mijn ongenoegen aan tb laten blijken telefonish en via een email, maar zoals ik al had verwacht bij zo'n groots bedrijf... er word totaal niets mee gedaan. 
ook heb ik geprobeerd via internet de klacht neer te leggen bij klachten.nl, zij gingen hiermee naar tb en kregen ook 0 op request van tb terug. 
het kan en mag toch niet zo zijn dat een groots bedrijf als tb zijn eigen bron van inkomsten zo enorm in de kou laat staan?
een compensatie is ook totaal niet aan de orde, daar doen ze niets mee, willen ze niets van weten!
maar dat de kosten bij ons nu de pan uitlopen aan commissie (áls er al een bestelling doorkomt) en het  mislopen van bestellingen, terwijl alles in de zaak op volle toeren wél paraat en aan staat, dat zal hun een biet zijn! langzaam zie je je zaak kapot gaan en je kan er zelf totaal niets aan doen.

veel van dit soort bedrijven zoals tb zitten niet in de hoek waar wij zitten en daar kunnen wij ons dus niet bij aansluiten.
mensen opperen dan: je moet je klanten naar je zaak laten bellen, maar daartoe kan ik ze niet dwingen.

er moet een oplossing voor komen, maar tb heeft totaal geen luisterend oor. 
zo staat eerdaags het water ons en vele (kleinere) horeca ondernemers aan de lippen door toedoen van tb.
jullie zijn mijn laatste redmiddel!! 

mvg en alvast hartelijk dank,

inge vleugels
cafetaria rockanje