Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
roosa - 03-11-2021 12:44:09
Elektronica & TV

Bestelde tv is niet nieuw

gisteren ontving ik mijn via bol.com bestelde tv. ik zag meteen dat de verpakking er slordig dichtgeplakt uitzag. natuurlijk heb ik meteen contact opgenomen met de klantenservice van bol.com (chat) en daar werd me doodleuk verteld dat het inderdaad mogelijk was dat ik een door andere klant teruggestuurde televisie had ontvangen. dat was in het kader van 'duurzaamheid'. maar ik heb een nieuwe tv besteld (en betaald). dit kan toch niet zomaar?


 


teruggestuurde artikelen kunnen ze prima verkopen, maar dit moet dan wel duidelijk vermeld worden. bij mij niet het geval. ik mag de tv retourneren, maar moet dit zelf regelen. m.a.w.: een tv van 17 kilo naar een postkantoor slepen. is dit normaal?