Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Shadowfax
Shadowfax - 21-01-2022 14:35:49
Geldzaken & Recht

Kan een webshop geld van rekening halen zonder toestemming?

Ik heb een bestelling bij een webshop geannuleerd en dat hebben ze netjes verwerkt in het systeem en ik heb het geld terug. alleen nu heb ik het product alsnog ontvangen en heb ik besloten om het te houden. geen idee waar het mis is gegaan. ik heb de webshop al geinformeerd maar ik vraag me toch af hoe dat nou zit als ze de fout later zelf ontdekken, kunnen ze dan zonder mijn toestemming alsnog het geld weer van mijn rekening halen of zijn ze dan verplicht een nieuwe factuur te sturen? 

ik kan natuurlijk gewoon het geld weer terug storten naar de webshop maar ik ben bang dat het dan wellicht weer mis gaat.

ik heb het geannuleerd omdat ze dachten niet te kunnen leveren binnen een bepaalde termijn maar dat lukte blijkbaar wel.