Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Bitterbleu
Bitterbleu - 13-03-2022 14:41:34
Geldzaken & Recht

Ik heb waarschijnlijk een vreemde vraag….

onlangs heb ik een vraag gesteld over natte plekken in het plafond van mijn garage.



https://kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/geldzaken-recht/garage-na-3-jaar-nog-steeds-vochtig-hoe-nu-verder

afgelopen donderdag is er voor de tweede keer een dakdekker (i.o.v. de aannemer) geweest. die heeft geen lekkage kunnen vinden. wat daarbij vreemd is, is dat de buitenmuur (dus de muur waaraan de binnenkant de natte plekken zitten) kurkdroog is. dus mijn vermoeden is dat er wel degelijk een lekkage zit maar dat die niet aan de buitenkant is te constateren.

dit loopt nu bijna 3,5 en ik ben er helemaal klaar mee. wat mij betreft breken ze dat ding af en zetten er de oorspronkelijke houten berging neer. dat levert mij 12.000 euro op en een berg frustratie minder. 
wat heb ik immers aan een garage waar ik niets in kan zetten omdat alles toch onder de schimmel komt te zitten. mijn vraag is dus, kan ik dat juridisch zo stellen? ik hoor graag van u.