Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

averham
averham - 13-04-2022 14:31:03
Elektronica & TV

Reparatie garagepoort motor

Onlangs werkte de motor van mijn garagepoort niet goed meer. bedrijf opgebeld en deze kwamen de dag er na. zij konden dit wel oplossen. de monteur heeft +/- 2 uur gebeld met diverse collega's bedrijven van motors en weet ik nog meer........... hij kon het niet oplossen en gaf mij een faktuur van € 235,--.
die ik heb betaald. ik heb toen een enquete formulier gekregen (via mail) van trust waar ik ook mijn ongenoegen kenbaar maakte.. paar uur later kreeg ik van het bedrijf een telefoontje waar zij voorstelde om +/- € 99,-- terug te storten. later stond op trust de melding : dat het bedrijf tot volle tevredenheid van de klant een schikking was getroffen. mijn probleem: ik kan hier niet meer op reageren. volle tevredenheid is wel een overdreven . ik heb wel € 135.-- betaald voor niets. dat hier voor € 65.-- voorrijkosten inzitten, kan ik mee leven maar loon betalen voor niets ????????