Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Maverick49 - 18-08-2022 15:48:34
Huishouden & Energie

E-Twist Thermostaat defect na verplichte update software

na de update voor de nieuwe remeha home app is de thermostaat in een "loop" terecht gekomen. daardoor is de e-twist thermostaat niet meer in te stellen. hierover heb ik contact gehad met remeha.. zij geven aan dat de huidige thermostaat, die het nog hartstikke goed deed, door de software die nodig is voor de nieuwe app, niet meer is te herstellen. ze geven ook toe dat het door hun software komt. ik moet nu een nieuwe e-twist aanschaffen en de oude naar remeha sturen. ze zullen bekijken hoeveel ze aan coulance gaan terugbetalen.. ben dus overgeleverd aan hun goed wil. toegeven dat de oorzaak van de defecte thermostaat bij hun ligt maar niet daarvoor de verantwoording nemen en een nieuwe e-twist vergoeden.



heel vreemd. mijninziens kan dit juridisch niet. zij moeten, omdat het hun schuld is, toch zorgen voor een nieuwe thermostaat??