Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

A.Mar
A.Mar - 15-09-2022 12:41:52
Vakantie & Reizen

Kan een camper verhuurbedrijf zonder geldige reden de hele borgsom in houden?

We huurden een camper voor een week bij verhuurbedrijf van tuyl. zonder inventaris, alles zelf meenemen dus. wij zijn 80 jaar en best wel fit. instructie filmpje thuis bekeken. eenmaal vertrokken bleek nogal wat mis: veel mede kampeerders hebben ons geholpen: de afsluiter van het water stond open, alles liep eruit, de gastank was leeg, we moesten een nieuwe kopen, de afsluiter van de tank zat zòvast dat de camping beheerder thuis een tang moest gaan halen...en de instructie
film om het bovenbed in te vouwen was verouderd en dan kan je niet wegrijden  andere kampeerders hebben ons met veel moeite daarmee geholpen.
 we waren na drie dagen doodmoe en besloten de camper terug te brengen. aan het eind van de dag.mijn man ging alleen, de hele inventaris uitgeruimd, en vergat de inhoud van de koelbox. hij tekende een formulier dat er geen schade was. hij afgemat, de bedrijfsmedewerkers korzelig. "geen eind schoonmaak? kost u 250 €! de brandstoftank niet bijgevuld? 150€ boete!"
later kwamen ze nog met een deukje in de vloer, hadden wij gedaan. schade dus, ondanks handtekening.! weg borg! 880€! toen we naar de rekening van die zgn schade vroegen, konden we die niet krijgen.