Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

M2
M2022 - 04-01-2023 22:21:01
Huishouden & Energie

Nieuwe keukenkraan Handson druppelt

hallo,
ik zou graag jullie advies horen. ik heb vorige week bij gamma een keukenkraan gekocht, merk handson, type thomas. na aansluiten druppelde hij licht ( uit de kraan zelf). echt heel weinig, maar toch elk half uur tot uur een druppel. ik heb hem geruild voor n nieuw exemplaar. deze druppelt niet zo vaak, maar na gebruik blijft er toch telkens 1 druppel hangen, die er later afvalt. en soms later spontaan nog eentje. het is een kraan met keramisch binnenwerk, waar ik geen ervaring mee heb ( ik heb verder alleen 'ouderwetse types met kraanleertjes) dus misschien hoort dat wel bij deze kranen??
wat is nu wijsheid?? 
erop vertrouwen dat het hierbij blijft, en het zo laten? of is deze druppel een voorbode van snel meerdere gebreken/lekken? dan misschien toch beter nu meteen retourneren,  en kiezen voor een ander merk? ik las nu ook in de reviews bij gamma meer meldingen over druppelen/lekken bij deze kraan, en dat zijn er niet heel veel maar genoeg om mij te laten twijfelen nu haha. er zit weliswaar 5 jaar garantie op, maar ik heb weinig zin om hem na een jaar weer te moeten demonteren, en bovendien hebben bouwmarkten nog wel eens de neiging km dan moeilijk te doen en het te gooien op ' tja, zeker verkeerd gebruikt of te hard water'.
hebben jullie ervaringen met deze kraan, of keramische kranen in het algemeen,  en wat raden jullie me aan in dit geval? alvast dank voor het meedenken.