Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fa
Fam Wobma - 10-02-2023 13:07:32
Vakantie & Reizen

Reisvouchers kruidvat problemen met boeken

Goedendag,

graag wil ik het volgende bij u onder de aandacht brengen:
kruidvat bood vorig jaar ( juni 2022) een 8 daagse zonvakantie aan voor euro 199,00 p.p. deze hebben wij toen gekocht.
inmiddels is het februari en hebben wij geen vakantie kunnen boeken.
de vouchers hadden een geldigheid tot 01-01-2023, echter was het niet mogelijk om een de voucher te verzilveren binnen 2 maanden voor vertrek terwijl wij in maart een reis naar zadar zouden willen boeken. hierop heb ik 22-12-2022 een reis geboekt naar zadar, vertrek vanuit eindhoven. binnen 7 dagen zouden wij de boekingsbevestiging ontvangen die wij echter niet hebben ontvangen. de vliegmaatschappij is flywise, zij beweren dat onze vouchers waren verlopen op het moment van boeking?!
wij hebben meerdere mailcontacten gehad met zowel kruidvat als met flywise. het is het welbekende klassieke verhaal "van het kastje naar de muur".
het vervelendste is dat wij ons geld en vrijgevraagde week kwijt zijn. online hebben wij meerdere klachten gelezen over de maladife werkwijze van flywise. heeft u hierover meer klachten ontvangen? ik hoop dat jullie ons kunnen helpen.

met vriendelijke groet,

fam wobma