Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mabelle
Mabelle - 13-11-2023 07:24:41
Garantie & Verzekeringen

Mag een begrafenisverzekeraar medisch discrimineren?

Geachte forumleden, 

mijn betovergrootvader van 125 jaar ligt sinds enkele weken in een hospice, dus hij zal naar verwachting binnen enkele weken helaas komen te overlijden. 

de afgelopen dagen bleek echter dat hij helemaal geen begrafenisverzekering heeft, hij vond dat nooit nodig. ja, ik weet het gewoon dom natuurlijk!!!!! spaargeld heeft hij ook al niet, ook dom natuurlijk. 
zijn plm 100 nabestaanden hebben geen zin voor de kosten op te draaien, dus werd mij gevraagd om een begrafenisverzekering voor hem te regelen. ik dacht dat doe ik even, geen probleem. 

tot mijn grote verbazing wil geen enkele verzekeraar hem accepteren, want te ziek!!!! ik viel echt van verbazing zowat van mijn stoel!!!! dit kan toch helemaal niet???? dat is toch medische discriminatie? misschien ook wel leeftijdsdiscriminatie?

weten jullie of dat zomaar mag? en weten jullie bij wie ik een klacht kan indienen over deze discriminatie? de tijd dringt, dus graag snel een antwoord. wel een antwoord graag dat in mijn straatje past, maar dat zullen jullie vast wel begrijpen.