Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
silvana_1 - 07-08-2005 13:16:53
Huishouden & Energie

Wanneer is laminaat 'uitgebold'?

begin juni heb ik behoorlijke wateroverlast gehad. ik heb een verlijmde ikea-tundra-laminaatvloer die inmiddels 4 jaar ligt. uiteraard de verzekering ingeschakeld omdat voor mij niet te overzien was wat het laminaat 'zou gaan doen'. op een bepaald gedeelte is het laminaat langzamerhand gaan opbollen, maar dat is geleidelijk gegaan.


ik moet nu een keuze gaan maken tussen een bedrag aan waardevermindering of compleet een nieuwe vloer.


nu is mijn vraag: wanneer houdt het 'werken' van het laminaat op, hoe lang kan ik nog verder 'opbollen' verwachten? nu snap ik wel dat het antwoord zou kunnen zijn dat het eraan ligt hoe nat het eronder geworden is maar vind het ook wel gek dat de wateroverlast best erg was maar het zich heeft geconcentreerd op ongeveer 3 vierkante meter! (tot nog toe tenminste?)


graag reakties....! bedankt