Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jv
jvk - 17-08-2005 10:27:02
Voeding & Gezondheid

groenten zelf invriezen

ik ben gewend om groenten na de aankoop alvast klein te snijden en dan in kleine porties in te vriezen. ik kook ze vantevoren niet kort, maar doe ze vers in de vriezer. dat doe ik met meerdere groentesoorten en maak daar iedere dag een keuze uit. dat betekent dat ik soms in september nog asperges eet, lekker !(in stukjes gesneden en diepgevroren dus.)


nu mijn vraag: ik hoorde van een kennis dat er bacterien kunnen komen in die groentes als ze te lang in de vriezer liggen, zeg maar 4 maanden. is dat zo  ????