di
door dirkbelg1 Mar 22, 2005 om 21:56
Vrije tijd & tuin

Cdvd club

In Juli vorig jaar bestelde ik net voor vakantie een minolta camera bij deze club.. betaalde tot december 04. Maar stopte met deze betalingen omdat er nog niets geleverd was.. gemaild naar hen en hoefde voorlopig niet meer te betalen en zij zouden een onderzoek instellen. Eind maart 05 een aantal maal gebeld en kontaktpersoon bij deze club zou terugbellen..niet dus..vandaag opnieuw gebeld en gevraagd wat de status is.. men vertelde mij dat volgens het onderzoek de minolta geleverd is bij mij (nooit ontvangen) en dat de rest van de betalingen sinds 2 maart bij een incassobureau ligt.. Hoe kan ik nu bewijzen dat dit fototoestel nooit is geleverd? Ligt de bewijslast bij mij of die club??

507 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Mar 22, 2005 om 22:07
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zij zullen een verzendbewijs moeten kunnen overleggen en aangezien een fototoestel niet door de brievenbus kan moet die dus minimaal via pakketpost verzonden zijn. Dus heeft de club als afzender een bewijs en zullen ze het pakje via TPG moeten traceren. Daarbij lijkt me dat een fotocamera op z'n minst wel aangetekend is verstuurd waar de ontvanger dan voor had moeten tekenen. Allemaal niet gebeurt dus mij lijkt dat de club een probleem heeft en niet U.

ve
door verwijderd - Mar 24, 2005 om 09:54
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste meneer Belg,


De bewijslast ligt bij hun, maar niet zozeer in de vorm van een verzendbewijs, maar in de vorm van een ontvangstbewijs. Het lijkt me dat u zou moeten tekenen voor ontvangst, zeker bij dergelijke waardegevoelige producten.


Laat ze aantonen, dat u de camera inderdaad ontvangen heeft.


Brynnar

ve
door verwijderd - May 20, 2005 om 19:18
0 Antwoorden / 0 Vragen
0







nou ten eerst moet je hand tekening zetten en dat moeten hun dan kunnen bewijzen want hun krijgen daar  heb alleen hun kunnen het dan een bericht van dat het gene bij jou is afgeleverd zo lang ze dat niet doen ga in hoge beroep bij de recht beurou


die zijn gratis en geven u alle info die moet hebben dat is wel echt gene wat ik heb gezeg alleen hun kunnen de juriche kant bekijken en meschien maar dat weet ik haast wel zeker dat u al u geld terug krijg


a.petersen uit nieuwegein 


ve
door verwijderd - May 20, 2005 om 19:20
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb ondertussen mijn geld terug gekregen maar uit de club gezet.

ve
door verwijderd - May 20, 2005 om 19:33
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo brynnar, i.v.b. met de verbouwing overtreed ik even de regels (sorry vragensteller /ster) Ik denk dat je plaatje op de redactie tafel van Kassa ligt! Mochten ze je (mooie plaatje) gaan gebruiken voor de nieuwe Kassa site let op Octrooi !! en als ze het gaan gebruiken als lichtreclame op het  gebouw dan fred.Nou Ton ??

ve
door verwijderd - May 20, 2005 om 20:09
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@dompvloed,


Fred, ik heb je vorderingen gezien, maar nog geen echte animatie van de site's die ik gaf. Nog wel een tip: maak spaarzaam gebruik van deze vaardigheid (plaatjes zetten) en alleen als het er echt leuker op wordt. Collegiale groet, Ton.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

ha
halicaphi - Oct 6, 2024 om 11:13
Vakantie & reizen

Refund mails alitalia???

Nu, na meer als twee jaar na het faillissement van Alitalia krijg ik een reactie van Alitalia mbt een refund voor twee geannuleerde tickets.
Men vraagt hiervoor een copie van mijn ID en mijn bankgegevens.
ik vertrouw dit niet helemaal.
Zijn er meer mensen die een mail hebben gehad of ervaring hiermee hebben? Lees meer

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer