ri
door rinus2004 Feb 15, 2004 om 14:22
Computers & telefonie

Ik heb problemen met mijn webcam. Hoe los ik dit op ?

Ik heb sinds enige tijd een webcam van het merk Trust. Ik heb hem geïnstallerd volgens de bijgeleverde software en in eerste instantie werkte hij ook. Bij het opstarten van mijn pc de keer daarop, werkte de webcam niet meer. Ik heb de software weer opnieuw geïnstalleerd en vervolgens deed hij het weer wel. Dit gebeurt telkens opnieuw en nu kan ik zelfs de webcam helemaal niet meer aan de gang krijgen. Heb andere geprobeerd( zelfde webcam, maar dan van vrienden) en die werkt ook niet, dus ligt het niet aan de webcam. Mijn systeem is windows xp en de webcam is een Trust 350FS powerc@m flash. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen ?

473 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gery
door gery - Apr 16, 2004 om 12:40
504 Antwoorden / 8 Vragen
0

Onderstaande komt van de trust site:
For some reason installation did not go perfect. Remove camera from USB port and connect to ANOTHER USB port on your computer (not another port on USB hub!).
Then driver will be installed again an product will work properly.
If this occurs in Windows XP, download servicepack 1 from www.microsoft.com. After this, the issue should be resolved
Dus probeer alles te uninstaleren en doe de usb stekker in een andere poort op uw pc installeer nu de software nogmaals en het probleem moet over zijn, tevens is het verstanding servicepack 1 van windows xp te instaleren deze heeft een verbeterde ondersteuning van usb en helpt dit soort problemen te voorkomen.
Hopelijk kom je hier wat verder mee, groet: Gery

joeppreijde
door joeppreijde - Apr 16, 2004 om 12:40
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

download de meest actuele driver van de website van trust voor windows xp. De drivers op de cd zijn meestal verouderd.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Rob van Damme
Rob van Damme - Sep 22, 2024 om 23:14
Auto & vervoer

Dealhunter Lidl aanklagen

Ik heb een elektrische fiets besteld bij Dealhunter Lidl maar hij is niet geleverd en ik heb er voor betaald een bedrag van €99,95 en ik heb van hun de bevestiging gekregen dat hij betaald is maar geen leveringsdatum gekregen wanneer hij zou geleverd worden en ik wacht er nog steeds op en de Lidl benaderd maar die konden mij niet helpen en ze konden de bestelling niet achterhalen. Mijn vraag is ... Lees meer

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Nick714
Nick714 - Sep 20, 2024 om 13:14
Computers & telefonie

Mag KPN spotify in rekening blijven brengen en niet opzeggen?

Destijds bij het afsluiten van mijn abonnement gratis Spotify erbij gekregen. Na verloop van tijd werd dit betaald, want het was geen onderdeel meer van het abonnement. Prima! Echter, bleek dat het abonnement er om de zoveel tijd uitlag en kwamen de reclames van een gratis abonement steeds weer voorbij. Uiteindelijk dit dus opgezegd en een direct abonnement gepakt bij spotify. Helaas bleek dat KPN ... Lees meer