ou
door oudje Jun 4, 2008 om 13:36
Computers & telefonie

Orange ellende

Ik heb een Orange ADSL-Direct abon. en heb een brief ontvangen dat ik overgezet wordt naar ADSL-Extra (d.d. juni 2007) Nu bijna één jaar later een mail ik wordt binnenkort overgezet naar ADSL-Extra.22 mei 2008 een brief bevestiging abon. gegevens en de mededeling dat mijn huidige abon. wordt over gezet. Bij abon. gegevens wordt vermeld dat ik op 21-05-2008 een aanvraag heb ingediend voor ADSL-Extra en dat de abon. periode 12 maanden is. Maar ik heb helemaal niets aangevraagd! Onder ADSL telno staat een tel.no dat ik sinds mijn verhuizing in 2004 niet meer gebruikt en ik heb van Orange hierover een bevestiging ontvangen. Ik heb op 26 mei een aangetekende brief gestuurd dat er foute gegevens in de brief staan en dat ik op de vervaldatum van het abon. opzeg. Geen reactie. Vandaag een brief van Orange dat ik per 28 mei mijn vastelijn bij KPN heb opgezegd en dat ik nu € 9,95 per maand moet betalen voor lijnhuur. Ik heb mijn telefoonabon. bij KPN helemaal niet opgezegd. KPN gebeld en zij weten van niets.Orange gebeld en gelijk nogmaals mijn ADSL abon opgezegd per vervaldatum in augustus. Klantendienst kan mij niet helpen om het probleem op te lossen want alles is in gang gezet. Wie ó wie kan mij helpen om hiervanaf te komen ik weet verder niet wat ik moet doen om deze waanzin te stoppen.

243 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

si
door sir - Aug 6, 2008 om 15:23
10 Antwoorden / 0 Vragen
0

Orange (online) komt pas in actie als je een mail naar ze stuur met een cc naar Kassa.

Gebruik anders het volgende mail adress van online van iemand die intern werkt. (ik heb namelijk ook behoorlijk wat ellende met hun)
[edit - emailadres verwijderd door redactie]
Veel succes

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Rob van Damme
Rob van Damme - Sep 22, 2024 om 23:14
Auto & vervoer

Dealhunter Lidl aanklagen

Ik heb een elektrische fiets besteld bij Dealhunter Lidl maar hij is niet geleverd en ik heb er voor betaald een bedrag van €99,95 en ik heb van hun de bevestiging gekregen dat hij betaald is maar geen leveringsdatum gekregen wanneer hij zou geleverd worden en ik wacht er nog steeds op en de Lidl benaderd maar die konden mij niet helpen en ze konden de bestelling niet achterhalen. Mijn vraag is ... Lees meer

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Nick714
Nick714 - Sep 20, 2024 om 13:14
Computers & telefonie

Mag KPN spotify in rekening blijven brengen en niet opzeggen?

Destijds bij het afsluiten van mijn abonnement gratis Spotify erbij gekregen. Na verloop van tijd werd dit betaald, want het was geen onderdeel meer van het abonnement. Prima! Echter, bleek dat het abonnement er om de zoveel tijd uitlag en kwamen de reclames van een gratis abonement steeds weer voorbij. Uiteindelijk dit dus opgezegd en een direct abonnement gepakt bij spotify. Helaas bleek dat KPN ... Lees meer