we
door weetjes Mar 11, 2011 om 14:32
Computers & telefonie

Vakantieveilingen.nl

Is er meer bekend over de site vakantieveilingen.nl?
Is deze site te vertrouwen?
Groeten.

494 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Mar 11, 2011 om 14:35
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Vooralsnog is deze site betrouwbaar, maar houdt er wel rekening mee dat, indien je biedt, je er ook aan vastzit! Lees eerst goed de algemene voorwaarde door, voordat je gaat bieden!

ve
door verwijderd - Mar 11, 2011 om 16:49
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als je speciale data wilt voor je vacantie houd dan goed de algemene voorwaarden in de gaten te houden voor u keuze welke u zou willen zodat je weet dat je goed zit als je dus je aanbieding wordt geaccepteert

ve
door verwijderd - Mar 12, 2011 om 13:05
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Op zich is de site veilig, maar NIET aan beginnen!!. Er zijn veel te veel restricties.
Zelf hebben wij op een fletscher hotelbon via vakantieveiling.nl geboden en gekregen. Als je 65+ bent en door de weeks kunt, zou je het kunnen doen. Wij hebben ons suf gezocht om op vrijdag/zaterdag weg te kunnen (Dan ook nog weekendtoeslag!!). Van zaterdag op zondag kun je hiermee sowieso niet weg.
Per dag worden door fletscher slechts een beperkt aantal kamers vrijgegeven.
Locatie van onze keuze was steeds niet beschikbaar, omdat de bon afliep dan maar een ander hotel gekozen. Hotels hebben zelf lastminutes beschikbaar (o.a. Van der Valk), die véél goedkoper kunnen uitpakken dat deze bon. Wij doen het echt NOOIT meer!!!!

ve
door verwijderd - Mar 12, 2011 om 13:48
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als je goed leest wat er aangeboden wordt (lees het desnoods tweemaal) welke extra kosten erbij komen enz. is het goed te doen. Wil je zelf datums bepalen en precies weten waar je aan toe bent, kijk dan eens op hotelspecials. Wij doen dit al een aantal jaren en bevalt erg goed. Afgelopen zomer 10 dagen weggeweest in 4 hotels, gemiddelde prijs € 50,00 p.p.p.n..Allemaal 4* hotels.Allen inclusief ontbijt en een aantal met nog een diner erbij. Voordat ik boek , zoek ik wel reviews op internet om de punten die wij belangrijk vinden na te kijken. Kijk ook altijd op de site van het hotel zelf. Hotelbon en dat soort zaken kunnen duur uitvallen, omdat er altijd voorwaarden aanzitten van gebruik ontbijt en/of diner. En dat moet je zelf betalen.

ve
door verwijderd - Mar 12, 2011 om 17:42
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

weetjes

Het woord vakantie en het woord veiling, passen niet bij elkaar. Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het ook te mooi om waar te zijn.

ReadAC.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

br
brandewijn - Jun 13, 2024 om 00:53
Computers & telefonie

Ik moet iedere keer opnieuw inloggen bij edge zins kort niet bij groome

als ik op facebook wil en andere dan moet ik iedere keer minloggen dat is nooit geweest Lees meer

jo
joskaa - Jun 11, 2024 om 14:15
Auto & vervoer

Scootmobiel heeft kuren

Tijdens het rijden stopt de scootmobiel er spontaan mee. Het scherm blijft aanstaan maar je kunt niet voor of achteruit (afgelopen zondag 8x gebeurd) Scootmobiel uitzetten, sleutel eruit, sleutel erin, aanzetten is de enige optie die je dan hebt, daana rijd ie weer. Weet iemand wat er aan de hand kan zijn. Heb er een half jaar geleden een nieuwe accu in laten zetten dus dat kan het probleem niet ... Lees meer

Sk
Skyrider - Jun 10, 2024 om 17:20
Auto & vervoer

Auto verzekeren bij FBTO.

Ik wil mijn nieuwe elektrische auto verzekeren bij FBTO. Krijg ik het volgende antwoord van FBTO terug. 

Op basis van je leeftijd en het vermogen van je auto kunnen we de auto niet verzekeren. 

Lees meer