gr
door groen_1 Jun 4, 2004 om 11:15
Vrije tijd & tuin

Foto’s zoek bij Blokker!! En niet voor het eerst.

We worden de hele week al aan het lijntje gehouden, en nu blijkt dat de foto’s zoek zijn.


En maar weer de schuld afschuiven op vervoerder/Kodak die ze zou verwerken.


Ik zeg dus heb ik niets mee te maken ik doe alleen zaken met Blokker en verder met niemand.


Hoofdkantoor in Amsterdam gebeld en hetzelfde l.l verhaal en dat ze aan het zoeken zijn, zal er wel op uitdraaien dat ik een nieuw rolletje zal krijgen. (maar wat heb ik daar aan?)


 


Nu is de maat vol en ga digitaal, met zelf een printer ben ik van dat gekloot van die klungelaars af.


 


Ik ben niet het enige slachtoffer, maar er is een hele zak zoek!

517 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jun 4, 2004 om 12:58
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zit er ook nog een vraag in dit verhaal???

ve
door verwijderd - Jun 4, 2004 om 16:12
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Vragen zijn zelf wel te bedenken.


Misschien een tip van anderen die dit meegemaakt hebben, en wat zij gedaan hebben of ze de foto’s ooit nog terug gezien hebben.

ve
door verwijderd - Jun 4, 2004 om 16:23
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste groen, ik denk dat felix bedoelt dat dit verhaal niet in het 'vraag & beantwoord' forum thuishoort, maar in het 'discussieforum'.
De kans dat andere 'gedupeerden' reageren is dan ook veel groter...

ve
door verwijderd - Nov 20, 2004 om 11:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

heb zelf gelukkig nog nooit mee te maken gehad maar mijn moeder was een digitaal afdruksetje kwijt van AH. Zij had contact gehad met de afdrukker die raadde aan opnieuw in te sturen dus zij vroeg omdat het een kortingsactie was of ze dan toch ook nog recht op die korting zou hebben. was geen probleem.


Uiteindelijk twee weken later ging ze ophalen bleken beide setjes bij AH te liggen en de dame zat te zeiken dat ze ze beide moest afnemen en die korting kon ze op haar buik schrijven en de afdrukcentrale had dat nooit zo mogen zeggen... na een hoop geOH heeft ze toch 1 setje kunnen afnemen maar ze bestelt daar dus niet meer.


Ook bij het kruidvat meerdere keren gehoord van kwijtgeraakte rollen. Soms komen ze na een poos toch terug (verkeerd filiaal) en anders schijn je inderdaad te worden blijgemaakt met een nieuwe lege rol.


Maar niet alleen kwijtraken is een probleem, op de trouwdag van mijn schoonzus hebben diverse mensen foto's gemaakt en 's middags naar de Hema gebracht 1-uursservice, al die mensen hadden gestreepte foto's ergens iets fout gegaan negatieven beschadigd, tja sorry hoor zeggen ze dan.


Nee, ik ben blij met mijn digitale simpele toestelletje. Maar zelf printen doe ik niet. Te omslachtig, minder mooi dan wanneer je ze laat afdrukken door een afdrukcentrale en naar horen zeggen is het ook duurder om zelf te doen. Bovendien digitaal foto's bestellen nou dan raken ze kwijt, je hebt altijd het origineel nog in de computer.

ve
door verwijderd - Jan 7, 2005 om 09:58
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nooit meer naar een zgn. 'centrale' brengen dus! Voor 0,15 cent per afdrukje kun je dit soort dingen verwachten...als de koerier niet de juiste zak bij de juiste winkel aflevert heb je een probleem. Als de printmiep je film verknoeit of je afdrukken kwijtraakt...heb je een probleem! Heb je een kras op je negatief door de machines...heb je een probleem, je kunt nl. NOOIT de juiste persoon hierop aanspreken want de Blokker/Schlecker/Kruitvat verschuilen zich achter 'ik was het niet'.


De betere fotospeciaalzaak drukt je foto's snel en op een veel betere kwaliteit af, en ja, daar betaal je dan 0,45 ct per afdruk voor. Maar dan raakt je film niet kwijt met jepasgeboren baby of vakantie in Mexico foto's erop en de foto's worden per stuk op kleur en densiteit gecorrigeerd...bij de centrales 'ijken' ze per film en moet je dus mazzel hebben bij echt goede afdrukken.


Ook bij digitaal: daar is het zelfs zo dat vanaf 100 stuks je maar 0,29 cent betaald voor een gecorrigeerde print! Zie ook www.cityfoto.nl of vraag mij om raad

ve
door verwijderd - Jan 7, 2005 om 11:00
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik geloof niet dat dit nog veel toevoegt aan de vraag van juni 2004.



Vladja





ve
door verwijderd - Jan 7, 2005 om 12:23
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

bemoei je is met je eigen zaken


 


 


zucht!!!!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pe
Peanut71 - Jun 16, 2024 om 11:34
Winkels & webshops

Pakketten niet ontvangen of kwijt

Via Expresswear 2 keer pakketten kwijt.  2 kledingstukken besteld, 1 ontvangen via PostNL. Zelf achteraan moeten gaan, geen reactie meer gehad vanuit klantenservice, uiteindelijk betaald. Het andere kledingstuk vanuit ontevredenheid geretourneerd via DHL en wederom het pakket zoekgeraakt. Ik zou nu dus in totaal EUR 251 moeten betalen zonder iets te hebben ontvangen. Kan dit zomaar? Moeten zij w ... Lees meer

qu
quikcsilver - Jun 16, 2024 om 08:39
Vrije tijd & tuin

Hoe krijg ik mijn olijf op stam weer aan het groeien?

Boom van 15 jaar oud droeg altijd vruchte maar is verzopen in de regen van de voorbije maandne. Steeds water afgegoten maar alleen maar spinnenrag en wat groen bovenin. Vorige maand fors terug geknipt maar nu doet hij helemaal niets meer. Bij knippen bleken veel taken dood maar sommigen waren nog groen van binnen. Lees meer

ekiem
ekiem - Jun 14, 2024 om 21:25
Vakantie & reizen

Annuleren vacantie

Goedenavond
Het verhaal gaat als volgt.
Mijn dochter heeft vol enthousiasme begin dit jaar een vakantie geboekt bij Allcamps.
Niet wetende dat zij op de 2de Paasdag de diagnose uitgezaaide eierstokkanker zou krijgen. Wat volgde was een hele emotionele toestand.
Nu krijgt zij over een week een zware operatie en heeft deze vakantie geannuleerd. Ze heeft bij de boeking een annuler ... Lees meer