ta
door tango4 Jan 4, 2024 om 19:50
Vrije tijd & tuin

Hoe kan ik Post nl bewegen om mijn post te leveren

Sinds 25 november 2023 krijg ik al bijna geen post meer van Postnl, terwijl volgens hun app wel post onderweg is en er zijn belangrijke poststukken bij zoals een sim kaart. Heb bij Lebara al 3 keer een sim kaart aangevraagd en terwijl ze op de app van Post nl staan worden ze maar niet geleverd. Het commentaar is dat ze er weinig aan kunnen doen en ik maar gewoon moet afwachten of dat ik teveel vrije tijd heb om me met dit soort dingen bezig te houden

1466 5 Rapporteer
sira
door sira - Jan 4, 2024 om 19:53
2320 Antwoorden / 24 Vragen
3

U kunt dat niet, maar de verzenders wel.

mahadma
door mahadma - Jan 4, 2024 om 19:55
11533 Antwoorden / 51 Vragen
0

Laat ze naar een post afhaal adres sturen. U kunt niet klagen bij post.nl, de verzender wel.

Henk De Zevende
door Henk De Zevende - Jan 4, 2024 om 20:03
2034 Antwoorden / Vragen
0

Hoe? Door schriftelijk te klagen. "Dat ze er weinig aan kunnen doen" lijkt mij trouwens sowieso een vreemde uiting van een medewerker van de klantenservice als er daadwerkelijk post verdwenen is.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Jan 4, 2024 om 22:08
16818 Antwoorden / 202 Vragen
1

Op zich is de verzender aansprakelijk voor juiste verzending en ontvanngst (Postwet) en is het de verzender die dan post.nl dient aan te spreken indien post.nl in gebreke blijft om de verzendovereenkomst met de verzender (die betaalt ervoor) na te komen.Dat betekent dis dat u Libara daarop kunt wijzen en Libara dan bezwaar maalt bij Post.nl. Frappant is wel dat kennelijk in de app wordt aangegeven dat de post wel onderweg is doch niet wordt geleverd en dat kan betekenen dat toch Post.nl op basis van uw meldingen ook in actie dient tekomen. Indien er werkelijk een opmerking wordt gemaakt dat u te veel vrije tid zou hebben etc. gaat wel heel erg (te) ver en het kan m.i. dan best zinvol zijn om een beroep te doen op de belbus: belbus@bnnvara.nl 

Zie ook de info die o.a. in dede verwijzing staat 

Als u er samen niet uit komt

Dan kunt u op een andere manier uw recht halen. En u kunt het probleem bij ons melden. Uw melding helpt ons om te zien welke bedrijven zich niet aan de regels houden. En waar wij iets aan moeten doen. welke verwijzing ik u nu helemaal geef: https://www.consuwijzer.nl/post/verzenden-ontvangen/pakket-brief-niet-bezorgd

ve
door veaknople - Jan 4, 2024 om 22:49
2 Antwoorden / 1 Vragen
1

Precies hetzelfde gehad, uiteindelijk bleek het te liggen aan een nieuwe postbezorger, de bezorger persoonlijk aangesproken en toen kwam de aap uit de mouw, de bezorger sprak amper Nederlands, en kon het amper lezen, met als gevolg de post van mijzelf bij anderen in de bus en de post van de hele straat werd bij mij in de bus gestort, en ben dan zo netjes om de post van anderen in de goeie bus te deponeren, alleen al mijn post, ook belangrijke post verdwenen.
Klacht geformuleerd naar postnl en toen was het probleem snel opgelost, andere bezorger en die kan tenminste nederlands lezen.

Als ik trouwens alle andere antwoorden lees dan lijkt het er regelmatig op dat de vragen door postmedewerkers worden beantwoord, je kan gerust een klaccht indienen bij postnl, en uiteindelijk zijn wij er uitgekomen.

JMA2
door JMA2 Jan 5, 2024 om 00:15
115 Antwoorden / 2 Vragen

Tuurlijk, vandaag zijn we postbezorgers, morgen werken we bij Eneco, zaterdag bij Coolblue, zondag bij Wehkamp u snapt toch zelf wel dat uw opmerkingen nergens op slaan. De goede postbezorgers kennen de problemen met  de lakse bezorgers heus wel maar zullen zich niet geroepen voelen om hun werkgever te verdedigen op een forum.

mahadma
door mahadma Jan 5, 2024 om 09:23
11533 Antwoorden / 51 Vragen

Wij hebben ook allemaal hier 3 accounts kantoren nodig voor de belastingdienst en alle aangiftes. Nu effe gewoon, we zijn allemaal vrijwilligers met ervaringen op verschillende gebieden. Wij kennen onze postbezorger bij voornaam en zelf gezien dat hij fout geadresseerde post toch juist bezorgd.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ro
roekiah - Apr 16, 2024 om 21:08
Geldzaken & recht

Is er recht op een erfenis

Hebben wij recht op een erfenis van onze neef

Wij hadden een neef, hij is 5 jaar geleden overleden, mijn neef is niet gehuwd en was enig kind, hij heeft verder geen kinderen, en is vrijgezel. Ik ben een nicht van hem, met nog vele neven en nichten. Hij had jammer genoeg geen testament, dat had hij wel gewild, maar helaas overleed mijn neef nog voordat hij een testament wilde samen ste ... Lees meer

li
lift - Apr 16, 2024 om 11:42
Voeding & gezondheid

Service smienk

Een traplift aangeschaft bij Smienk, inclusief een cadeaubon van €125 als je nog iemand aanbrengt!!  (verdrietig eigenlijk) voor €4430. Gebruikt ongeveer een half jaar, 2x daags.
Inclusief demontage kregen wij er €200 voor terug, daar wordt heel makkelijk veel geld verdient over de rug van hulpbehoevende mensen, zo gemeen!!
Na 1 week gebeld met dit bedrijf, wilde de traplift wel t ... Lees meer

he
henniev - Apr 16, 2024 om 14:49
Computers & telefonie
Abonnement Red Together Vodafone

Abonnement Red Together Vodafone

Ik heb een mobiel abonnement bij Vodafone Red Together met mijn vrouw als medegebruiker genomen om buitenshuis wifi te hebben en te gebruiken. Nu kwam ik erachter dat Vodafone mijn thuisgebruik van de wifi (deze gebruik ik overig van Ziggo) de mb"s noteert en aftrekt van mijn afgesloten gb contract bij Vodafone.
Bijvoorbeeld: op 02/03/2024 heb ik om 19.23 0,01 mb gebruikt. Hoe dan? als ik en ... Lees meer