gery
door gery Jan 26, 2004 om 23:43
Vrije tijd & tuin

Reclame KPN

Ik kon geen rubriek reclame vinden dus zet ik 'm hier maar neer. De reclame van KPN is weer terug op de buis. Deze spot gaat over het handsfree bellen met KPN in de auto. Waar ik me groen en geel aan erger is dat de man in het spotje continue naar de telefoon kijkt. Hij rijdt dan een tunnel in. Aan het einde van de tunnel zie je dat het een weg is waar je waarschijnlijk 80 of zelfs harder mag. In de tijd dat hij steeds naar de telefoon kijkt, kan er op de weg heel wat gebeuren, een voorganger die remt, een obstakel op de weg etc. Ik dacht dat handsfree bellen juist reclame moest zijn voor veilig bellen, maar telkens als ik naar het spotje kijk, lijkt mij bellen met de telefoon aan je oor en met 1 hand sturen veiliger, je kijkt tenminste niet naar je telefoon. Dat 3VO hier nog niks van heeft gezegt. Ben ik soms de enige die zich hieraan ergert of is het meer mensen opgevallen. Gery

653 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:31
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Gery,
Ik heb die spot nu herhaaldelijk voorbij zien komen. Allereerst er bestaan meerdere versies van. In de meest uitgezonden spot vind ik het kijken naar de handsfreetelefoon best meevallen. Dat gebeurt hooguit 2x en hooguit een fractie van een seconde. Maar er bestat een spotje waarbij dat beduidend vaker en langer gebeurt. Die wordt veel minder vaak (of in het geheel niet) uitgezonden de laatste tijd. Laten we gewoon denken datzij zelf zich ook hebben geergerd... ja toch?

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:31
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je hebt gelijk , maar begin a.u.b. niet over 3VO.Het spotje wat gemaakt werd voor LICHT OVERDAG VEILIGER OVERDAG moest aantonen dat het veilig was om overdag dimlicht te gebruiken,terwijl de auto zonder licht eerder zichtbaar was.(Beetje dom?)Op mijn vraag waarom er niets wordt gedaan aan het misbruik van mistlampen kreeg ik het antwoord dat men regelmatig de mogelijkheid geeft om de afstelling van de verlichting te controleren.Dit zecht echter niets over het gebruik(Beetje dom?).

ve
door verwijderd - May 18, 2004 om 13:58
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Voor een flauwe parodie op een kpn reclame Volslagen Mobiel ga je naar http://www.felixrothuizen.nl en druk je op Volslagen Debiel in de categorie Downloads.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Bluelightning76
Bluelightning76 - Jul 20, 2024 om 11:37
Geldzaken & recht
Kinepolis vraagt statiegeld koffiebeker maar je krijgt het niet terug mag dat?

Kinepolis vraagt statiegeld koffiebeker maar je krijgt het niet terug mag dat?

Bij kinepolis breda ben je verplicht om een euro statiegeld te betalen voor je koffiebeker. Prima, grote kans dat de beker terugkomt want ik heb hem daarna niet meer nodig. Kom je vaker dan neem je hem gewoon mee om koffie in te doen en dan betaal je uiteraard geen statiegeld. Hoe ze dat controleren mag Joost weten.

Ik dus niet en lever netjes de beker in. Toen zegt dat meisje: je kan h ... Lees meer

Op
Opa Ed - Jul 20, 2024 om 12:55
Geldzaken & recht

Rekeningafschriften Kinderbonus wordt niet afgegeven

L.s.,
Jarenlang wordt via automatische incasso door ABN AMRO de maandelijkse bijdrage van " Kinderbonus Spaar" voor onze 3 kleinkinderen betaald.
Twee ervan zijn inmiddels ouder dan 18 jaar, maar de derde is pas 14 jaar.
In het verleden kreeg zij van ABN AMRO op ons huisadres elke maand een rekeningafschrift toegestuurd. Het laatste afschrift werd op 13 maart 2023 opgestuurd en s ... Lees meer

diandra
diandra - Jul 13, 2024 om 09:38
Huishouden & energie

Migraine door omvormer

Hallo, sinds 2,5 jr wonen wij in een nieuwbouw woning (huur), vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen tot zover de 1e paar mand niets aan de hand.
Toen begon de migraine, nooit last van gehad, maar naar verloop van tijd kwamen de aanvallen steeds vaker een heftiger, verleden week zelfs 4 aanvallen in 1 week waarvan 1 heel zware en daardoor zware medicijnen gekregen.
Eerder een beetje ... Lees meer