el
door els vermeren 20 jul. 2016 om 20:43
Winkels & webshops

Free musical.ly

Mijn kleindochter wil graag op de I pad Musical.ly. In de I tunes store zijn twee aankopen mogelijk beiden met hetzelfde logo van musical.ly

beiden kosten 2.99  euro. 

de een heet Free music for Musical.ly de ander heet musical.ly for Ipad .

De tweede hebben wij aangekocht maar blijkt totaal niet te zijn wat ze bedoelt en wat ze zelf op haar telefoon heeft (android). Kan iemand mij uitleggen wat het verschil is. Hebben we de verkeerde aankoop gedaan?  Is er iets niet pluis ? twee dezelfde icoontjes voor verschillende app's?
Ik ben benieuwd wat hierop voor antwoorden komen.

4116 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ha
door halex - 20 jul. 2016 om 20:54
1375 Antwoorden / 4 Vragen
1

Ik kan u niet helpen met het verschil tussen beide aankopen. Wel om de aankoop te annuleren en uw geld terug te krijgen. Dat kan binnen 14 dagen na aankoop via https://reportaproblem.apple.com/. Log in met uw apple-id en u krijgt een overzicht van al uw aangekochte apps. Zoek het icoon van musical.ly (zal wel bovenaan staan) en klik op 'meld' en kies vervolgens 'Ik wilde dit artikel niet kopen'. Apple stort dan binnen enkele dagen het aankoopbedrag terug op uw tegoed. U kunt de app blijven gebruiken, maar updates kunt u niet meer installeren.

door aurora1 - 20 jul. 2016 om 23:54
13487 Antwoorden / 6 Vragen
1

Ik zie bij iTunes een gratis versie: https://itunes.apple.com/us/app/musical.ly-your-video-community/id835599320?mt=8  
die op de gratis versie van Android via Google Play lijkt: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zhiliaoapp.musically&hl=nl
Zelfde icoon. Ik zie zo niet direct een betaalversie bij iTunes staan.
Even op de rode regels klikken.

door costnix 22 nov. 2016 om 08:56
2795 Antwoorden / 1 Vragen

Bij Apple versie als de Android moet je op een gegeven moment munten kopen voor echte Euro's via een in-app aankoop. Dat gaat in de papieren lopen.
!!!!

Ik
door Ikweetnietmeerwatvoornammnu - 22 nov. 2016 om 07:23
1 Antwoorden / Vragen
0

Ik zou zowiezo de hele app verbieden.

Er komen steeds volwassen jongens "live" die jonge meisjes geld uit hun zak praten via "gifts" en als je de pech hebt dat je kind verliefd word op zo een verkapte loverboy , slinkt het spaargeld zonder dat je dat als ouder snel in de gaten hebt.

Het had een leuke app kunnen zijn maar zoals altijd zit er dus dit addertje onder het gras, er zijn al veel volwassen mannen met een jong koppie die er gewoon hun beroep van hebben gemaakt om zo veel mogelijk geld uit de zakken te praten van kleine meisjes.

Ik zou als ouder blij zijn als Kassa deze app eens openlijk aan de kaak zou stellen en ouders zou waarschuwen voor de gevaren van dit "onschuldige" spelletje op de telefoon van je kind.

door marita5 22 nov. 2016 om 07:31
7438 Antwoorden / 11 Vragen

@Ikweetnietmeerwatvoornamm!nu , zou ik ook niet weten @1953

pi
door pieterwolters 22 nov. 2016 om 07:42
3611 Antwoorden / 0 Vragen

Natuurlijk. Alles verbieden.... Ook de openbare weg dan maar gaan verbieden. Daar kunnen je dochters ook een loverboy tegenkomen. En verbieden dat je kinderen naar een cafe/discotheek/iets anders gaan. Allemaal gevaarlijk.

ph
door philip36 - 22 nov. 2016 om 08:46
2272 Antwoorden / 4 Vragen
0

Kijk op de android telefoon wie de maker/uitgever van die app is en of ze een website hebben.
Op hun website staat dan welke app's ze voor android en ios hebben en meestal een link.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

LI
LIITA - 21 mei 2019 om 21:53
Huishouden & energie

Overlast door ondergrondse afvalcontainers

Bij wie zou je het beste overlast door ondergrondse afvalcontainers kunnen aankaarten? Nu kunnen mensen 24 uur per dag hun afval dumpen voor mijn huis terwijl men voorheen maar een keer per week de container buiten mocht zetten. Dit zorgt voor overlast en zwerfvuil. Lees meer

Jo
Jolande1967 - 22 mei 2019 om 22:14
Geldzaken & recht

Wie betaalt vestigen vruchtgebruik

Binnenkort wordt het vruchtgebruik gevestigd via akte en inschrijving kadaster. In het testament is niets vastgelegd over verantwoordelijkheid voor de betaling van de kosten hiervan. Mijn vraag is, is hier iets wettelijks vastgelegd? Lees meer

Jo
Jolande1967 - 17 mei 2019 om 23:05
Geldzaken & recht

Afkoop vruchtgebruik verplicht?

Partner van mijn recent overleden vader heeft legaat vruchtgebruik voor 10 jaar. Zij aanvaart dit en verhuist nu al op eigen initiatief en wens naar een ander huurappartement. Zij vindt dat wij, kinderen, de waarde van het vruchtgebruik moeten betalen. Een berekening gaat uit van woz waarde, andere is gebaseerd op gemiste huurinkomsten 10 jaar lang. Wij hebben de indruk dat de aanvaarding vruchtge ... Lees meer