Dr
door Dreetjes May 25, 2024 om 19:51
Winkels & webshops

Hoelang moet het duren voordat seats and sofas z'n beloftes nakomt.

Wij hebben  ook een verkeerd bankstel  gekregen. Nu alweer een maand bezig om het op te lossen.  We komen geen stap vooruit .

2361 7 Rapporteer
mahadma
door mahadma - May 25, 2024 om 19:55
11640 Antwoorden / 51 Vragen
2

Tja, de service bij S & S houdt op bij de drempel.U kunt ze EN schrijven per post EN emailen met een termijn dat u een en ander opgelost wil hebben. Echter, ik verwacht niet dat zij staan te springen om uw probleem op te lossen.

Henk De Zevende
door Henk De Zevende - May 25, 2024 om 20:06
2167 Antwoorden / Vragen
1

Als je de verschillende consumenten fora en beetje volgt, heel lang tot en met "dat gaat u niet meemaken". Aangezien u niet vraagt hoe u eea het beste aan kunt pakken denk ik dat u al weet hoe de vork daar aan de steel zit en wellicht wist u dat zelfs al voordat u er wat ging kopen. Zo niet hebt u een goedkope les geleerd.

Geboren Amsterdammer
door Geboren Amsterdammer - May 26, 2024 om 00:36
1840 Antwoorden / 31 Vragen
2

Geachte Dreetjes,

Seats en Sofa's is al vaak op dit forum behandeld vanwege hun slechte service.

Kijk ook even in de volgende link:


https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/belbus-bankstel-in-twee-kleuren-seats-and-sofas-laat-het-gebeuren?theme=wonen

ro
door ronny530 - May 26, 2024 om 08:49
2836 Antwoorden / 41 Vragen
2

Wellicht is een aangetekende brief met daarin een uiterste termijn van een week of vier waar binnen de klacht naar behoren opgelost moet zijn en zoniet u tot ontbinding van de koop overgaat een optie.
Of u een reactie gaat ontvangen durf ik te betwijfelen maar juridisch staat u dan wel sterker omdat u gerechterlijke stappen kunt ondernemen.

gerbera
door gerbera - May 26, 2024 om 14:42
7398 Antwoorden / 14 Vragen
1

Als het aan S&S ligt kan dit héél lang duren, van service hebben ze nog nooit gehoord en zo die er is heeft u die tot het moment dat u aan de kassa heeft betaald. Het enige wat ik kan adviseren is hun te schrijven dat u de koop wenst te ontbinden en uw geld terug wilt hebben. Maar of dat werkt, ook dat betwijfel ik zij hebben nml geen plank maar de gehele Bruynzeel deuren fabriek voor de kop en zie daar maar eens door te komen.

gossy
door gossy - May 27, 2024 om 11:39
38 Antwoorden / 1 Vragen
1

In de eerste plaats is het al fout om bij dit bedrijf wat te kopen.
Vind het überhaupt nog knap dat ze bestaan.
Heb al van meerdere mensen om mij heen dat zij zich echt bedrogen voelden door S&S.
Wat in de showroom staat ziet er redelijk goed uit maar wat je dan thuis krijgt lijkt er op maar toch een slechtere kwaliteit. 
Zou ze een aangetekende brief sturen met eis dat de bank binnen een redelijk termijn word omgeruild en dat je anders de koop ontbindt.
Dat is trouwens het beste wat je kan doen de koop ontbinden want over een jaar is je bank doorgezakt en ben je toe aan een nieuwe.

mooimeisje_25395
door mooimeisje_25395 - May 27, 2024 om 13:04
32 Antwoorden / 1 Vragen
1

De koop ontbinden op de site van het juridisch loket staan voorbeeld brieven 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Co
Cora B - Jul 13, 2024 om 17:17
Geldzaken & recht

Boiler na levering funktioneert niet

Ik heb in Bulgarije een tinyhouse laten bouwen. Nu na levering doet de boiler het niet. De bouwer/leverancier van de tinyhouse zegt dat het niet zijn probleem is hij heeft geleverd en trekt zijn handen er van af en zegt dat ik maar contact moet opnemen met de europese leverancier (garantie). Deze heeft geen vestiging in Nederland. Klopt het dat dit mijn verantwoordelijkheid is?  Ik moet nog een k ... Lees meer

ar
aroenbishar - Jul 16, 2024 om 23:12
Elektronica & tv

Gedwongen internet ziggo

Sinds 16 juli 2024 ben ik verplicht ziggo internet te nemen wil ik mijn programma's via mijn CI module bekijken. Ziggo dwingt mij hun netwerk te nemen zodat ik mijn programma's kan kijken. Er wordt gezegd via ziggo app kan je kijken, maar dat werkt ook niet. Mag ziggo je zomaar dwingen tot deze actie zonder een alternatief te bieden. Ik heb internet van een ander provider en kan alsnog op mijn tab ... Lees meer

diandra
diandra - Jul 13, 2024 om 09:38
Huishouden & energie

Migraine door omvormer

Hallo, sinds 2,5 jr wonen wij in een nieuwbouw woning (huur), vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen tot zover de 1e paar mand niets aan de hand.
Toen begon de migraine, nooit last van gehad, maar naar verloop van tijd kwamen de aanvallen steeds vaker een heftiger, verleden week zelfs 4 aanvallen in 1 week waarvan 1 heel zware en daardoor zware medicijnen gekregen.
Eerder een beetje ... Lees meer