masmol
door masmol Dec 14, 2012 om 19:00
Auto & vervoer

Syntus nieuwe dienstregeling


Op Donderdag 13 December om 20.50 uur stond ik in bushalte Hofstraat in Apeldoorn te wachten op lijn 91. Deze arriveerde maar liefst een kwartier te laat en reed vervolgens een complete stadsroute, omleiding via het ziekenhuis Apeldoorn waardoor iedereen nog later op de plaats van bestemming arriveerde.
Ik vindt het heel vervelend als een streekbus die mij de afgelopen 30 jaar rechtstreeks van centrum Apeldoorn naar centrum Arnhem vv bracht nu ineens in Apeldoorn een stadsbusroute rijdt en ook nog eens een kwartier te laat is.
De nieuwe dienstregeling is dus bepaald geen vooruitgang en meer mensen in de bus klaagden over deze verandering waardoor iedereen langer onderweg is.


Martin Smolders.

424 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

valerius-2
door valerius-2 - Dec 14, 2012 om 19:08
7840 Antwoorden / 95 Vragen
0

Zij moeten wel om niet met bijna lege bussen rijden. Dus maken ze de route zo dat er meer pasagiers gebruik er van maken.!5 min wachten is niet leuk dus daar zullen ze wat aan moeten doen dat de bussen wel binnen een bepaalde marche op tijd gaan rijden.

de eelco
door de eelco - Dec 16, 2012 om 12:19
607 Antwoorden / 92 Vragen
0

ik ben zelf buschauffeur geweest in zowel openbaarvervoer als beslotenbusvervoer..als ik door de baas werd uitgeleent aan de openbaarvervoer moest ik regelmatig de personen tellen die ik vervoerden en elk jaar werd er naar gekeken of het nog rendabel was om de lijn in dienst te houden.als de lijn niet meer rendabel was dan moest ik een andere route rijden om de lijn wel rendabel te maken en soms ook op andere tijden..

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

jo
joskaa - Jun 11, 2024 om 14:15
Auto & vervoer

Scootmobiel heeft kuren

Tijdens het rijden stopt de scootmobiel er spontaan mee. Het scherm blijft aanstaan maar je kunt niet voor of achteruit (afgelopen zondag 8x gebeurd) Scootmobiel uitzetten, sleutel eruit, sleutel erin, aanzetten is de enige optie die je dan hebt, daana rijd ie weer. Weet iemand wat er aan de hand kan zijn. Heb er een half jaar geleden een nieuwe accu in laten zetten dus dat kan het probleem niet ... Lees meer

Sk
Skyrider - Jun 10, 2024 om 17:20
Auto & vervoer

Auto verzekeren bij FBTO.

Ik wil mijn nieuwe elektrische auto verzekeren bij FBTO. Krijg ik het volgende antwoord van FBTO terug. 

Op basis van je leeftijd en het vermogen van je auto kunnen we de auto niet verzekeren. 

Lees meer

br
brandewijn - Jun 13, 2024 om 00:53
Computers & telefonie

Ik moet iedere keer opnieuw inloggen bij edge zins kort niet bij groome

als ik op facebook wil en andere dan moet ik iedere keer minloggen dat is nooit geweest Lees meer