ch
door chrisja Apr 23, 2009 om 16:57
Auto & vervoer

Tom tom extra kaarten

Hallo


Ik heb een tomtom one 3e editie 1 GB met west europa erop. Nu gaan we op vakantie naar Kroatie en dit hoort dus bij oost europa. Dus wij hebben via de site van tomtom deze extra kaarten gekocht van 72 euro, maar helaas deze past er helemaal niet op na vele mailtjes van tomtom blijkt dat je eerst west europa eraf moet gooien om plaats te maken voor oost europa dit betekent dat ik tot aan de duitse grens zonder de tom tom moet rijden en daar hem aan kan zetten en als we thuis komen van vakantie moet ik deze weer omwisselen en dit is dus een hele klus en dit willen we niet. We hebben nu gevraagt of we ons geld terug kunnen krijgen omdat dit misleidende informatie is er staat nergens beschreven op de site dat dit niet gaat passen helaas want dan koopt natuurlijk niemand die extra kaarten a'72 euro. Wie kan ons hier mee helpen want om ons geld nu in een bodemloze put van tomtom te gooien is ook zonde.


Ps we hebben de kaart dus niet gedownload of geactieveerd.


groetjes chrisja

667 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

he
door herzon - Apr 23, 2009 om 17:40
28 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het is heel sneu voor je, maar je geld krijg je niet terug. De beste oplossing is de kaart toch te downloaden. En deze met behulp van de pc te wisselen. Maak wel een 1 op 1 kopie van de inhoud van je TomTom voordat je straks terug komt omdat je alles kwijt bent. En dan bedoel ik een backup met de windowsverkenner.


Verder kun je er niets mee, je hebt het nu eenmaal gekocht. Als je wat verder had gekeken dan je neus lang was, had je aan de grote van de kaarten kunnen zien dat het niet gaat passen.


Meer deskundige info hier

th
door thesandman - Apr 23, 2009 om 21:05
73 Antwoorden / 0 Vragen
0

Goedendag Chrisja,


 


uitwijken naar een andere site heeft echt geen zin. Het verhaal blijft zoals o.a. door mij aangegeven op de site van Tros Radar. U bent kansloos en hopeloos.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

br
brandewijn - Jun 13, 2024 om 00:53
Computers & telefonie

Ik moet iedere keer opnieuw inloggen bij edge zins kort niet bij groome

als ik op facebook wil en andere dan moet ik iedere keer minloggen dat is nooit geweest Lees meer

jo
joskaa - Jun 11, 2024 om 14:15
Auto & vervoer

Scootmobiel heeft kuren

Tijdens het rijden stopt de scootmobiel er spontaan mee. Het scherm blijft aanstaan maar je kunt niet voor of achteruit (afgelopen zondag 8x gebeurd) Scootmobiel uitzetten, sleutel eruit, sleutel erin, aanzetten is de enige optie die je dan hebt, daana rijd ie weer. Weet iemand wat er aan de hand kan zijn. Heb er een half jaar geleden een nieuwe accu in laten zetten dus dat kan het probleem niet ... Lees meer

Sk
Skyrider - Jun 10, 2024 om 17:20
Auto & vervoer

Auto verzekeren bij FBTO.

Ik wil mijn nieuwe elektrische auto verzekeren bij FBTO. Krijg ik het volgende antwoord van FBTO terug. 

Op basis van je leeftijd en het vermogen van je auto kunnen we de auto niet verzekeren. 

Lees meer