pe
door petjekadetje Mar 3, 2008 om 12:09
Computers & telefonie

Aanschaffen van virusscan via internet

Afgelopen januari heb ik een virusscan van McAfee besteld via internet.Ik heb deze betaald, maar ik krijg het produkt niet op mijn account zodat ik het kan downloaden. Ik heb nu zeker 7 emailtjes gestuurd, ik heb proberen te bellen en te chatten met een medewerker maar er gebeurt niets. Ik heb een keer contact gehad met iemand via de chat van de klantenservice, maar ze helpen me niet met de vraag die ik heb. Wat kan ik nu nog doen. Ik wil mijn geld terug.

681 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

4711
door 4711 - Mar 3, 2008 om 12:23
885 Antwoorden / 2 Vragen
0

Geen idee hoe je het geld terug zou moeten krijgen, maar vele Experts hier gebruiken Anti Virus van Grisoft en de Free Editie is gratis en werkt ook goed!

Dus er is meer dan alleen maar betalen, maar als Linux gebruiker hoef ik deze niet meer... maar weet dat dit al jarenlang gratis en goed was toen ik nog wel Windows gebruikte.



pe
door petjekadetje - Mar 3, 2008 om 12:30
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

weet je, ik zal iets anders moeten verzinnen. Ik vind het alleen van de gekke dat je zo slecht wordt geholpen door de klantenservice van zo'n bedrijf. Die virusscan kostte 50 euro en dat is voor mij veel geld. Ik wil dat terug hebben. Ikvraag mij af of meerdere mensen last hebben hiervan

4711
door 4711 - Mar 3, 2008 om 12:37
885 Antwoorden / 2 Vragen
0

Wegens niet leveren geld terug eisen en de door mij geadviseerde altijd gratis gaan gebruiken.

U kunt wegens niet tijdig leveren de koop ontbinden en eventueel een incasso bureau inschakelen om geld terug t eisen als ze niet binnen 14 dagen zouden betalen!

U heeft recht op bescherming dus mag je een andere firma nemen zoals ik adviseerde!




kiran
door kiran - Mar 3, 2008 om 12:49
2791 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo petjekadetje


Twee maanden wachten is inderdaad wel een beetje erg lang.


U kan ze dmv een aangetekende brief met ontvangstbewijs in gebreke stellen. Zet daarin de datum van aanvraag. En zeg dat u ivm geen doorgifte van de virusscan van de koop afziet. (evt.beetje dreigen met incasso bureau?)


Weet niet waarom u een betaalde versie wil hebben .... maar er zijn goede gratis scans te vinden op 't internet. (Heb zelf AVG, bevalt prima)


Succes, groet, kiran

holstein
door holstein - Mar 3, 2008 om 13:33
922 Antwoorden / 16 Vragen
0

Je bent natuurlijk wel afhankelijk van hun en daarom zul je toch nogmaals moeten proberen via de klantenservice, veel anders zal er helaas niet opzitten....
Er moet haast een fout zitten bij hun, alleen schijnt dat bij dit soort bedrijven nooit hun schuld te zijn.
Volgens mij heb je weinig aan die steeds terugkerende adviezen om een gratis virusscanner te nemen, want er zijn toch echt hele goeie betaalde scanners waarbij je online prima zaken kunt doen.
Ik koop Kaspersky verlenging 28 euro, staat op twee computers en dus 14 euro de man over een heel jaar, moeten we dan nog zeuren over die paar centen....?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

petra gerritse
petra gerritse - May 20, 2024 om 09:45
Geldzaken & recht

Geen mogelijkheid om MEGA te bereiken, telefonisch en per mail niet. Ook v. b. brieven van ACMn gestuurd, GEEN REACTIE

na verkeerde eindafrekening, de nieuwe energieleveraar heeft tijdig afgemeld ,steeds wordt er door gegaan met een maand betaling. Deze heb ik gestorneed.
Krijg nu een aanmaning via bureau. Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer