jo
door josje1960 Jan 16, 2012 om 15:51
Computers & telefonie

Cashen beltegoed

Ik heb van mijn mobiele abonnement nog behoorlijk wat beltegoed staan maar moet bellen naar 0900-nummers apart afrekenen. Ik vind dit niet kunnen, ik heb immers beltegoed genoeg om dit uit te betalen, ik vind dit een vorm van diefstal. Is T-Mobile de enige provider waar je deze nummers apart moet afrekenen?

1379 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

naitsoezn
door naitsoezn - Jan 16, 2012 om 15:56
842 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hoe kan het nou diefstal zijn terwijl je er zelf mee ingestemd hebt toen je het contract afsloot?

Veel providers rekenen aparte tarieven voor de duurdere nummers, dus niet alleen 0900-nummers, maar ook 088-nummers (ed) en bellen in / naar het buitenland.

jo
door josje1960 - Jan 16, 2012 om 15:58
2 Antwoorden / 2 Vragen
0

Ik heb inmiddels begrepen dat andere providers dit ook doen maar als ik nu meer dan voldoende beltegoed heb staan, waarom kan dit dan niet verrrekend worden? Bovendien was het bij mijn oude flex-abonnement wel mogelijk maar dat hebben ze leuk opgeheven en nu bij het relax-abonnement kan het dus niet meer terwijl ik dat wel gewend was. Ik blijf het een vreemde gang van zaken vinden.

stekel
door stekel - Jan 24, 2012 om 13:21
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

ik heb nog steeds een flex abbo bij T-mobile al jaren waar alle kosten uit betaald worden.bel en sms,internet kosten een abbo op internet wordt wel appart berekend..
Ik ga dus nooit over op een relax abbo omdat ik een aardig beltegoed heb en dat zou kwijtraken met een overstap naar relax en terug betal bij beindiging van het contract heeft t-mobile niet al teveel trek in dus wordt mijn flex abbo steeds weer verlengd

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Nick714
Nick714 - Sep 20, 2024 om 13:14
Computers & telefonie

Mag KPN spotify in rekening blijven brengen en niet opzeggen?

Destijds bij het afsluiten van mijn abonnement gratis Spotify erbij gekregen. Na verloop van tijd werd dit betaald, want het was geen onderdeel meer van het abonnement. Prima! Echter, bleek dat het abonnement er om de zoveel tijd uitlag en kwamen de reclames van een gratis abonement steeds weer voorbij. Uiteindelijk dit dus opgezegd en een direct abonnement gepakt bij spotify. Helaas bleek dat KPN ... Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer