du
door duivenkamp Nov 30, 2011 om 13:36
Computers & telefonie

E-reader

Recentelijk heb ik een e-reader gekocht van Cresta. Helaas nadat ik www.adobe.com/cn/productsdigitaleditions heb ingetikt voor de verdere begeleiding loop ik vast. Ik heb geen Adobe-id en ook geen wachtwoord. Om deze opnieuw op te vragen lukt ook niet. Cresta reageert ook al niet op mijn e-mail met het verzoek deze op te sturen.
Ik wil zo graag boeken kunnen laden, maar helaas!

Wie, oh wie kan mij helpen!!!!

Bij voorbaat dank

1592 9 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

zw
door zwaardvis - Nov 30, 2011 om 13:50
1525 Antwoorden / 51 Vragen
0

Hier kun je toch een adobe id aanmaken. Let op ene ID kun je maar op 6 apparaten gebruiken. (eigenlijk 6x installeren)

erik9472
door erik9472 - Nov 30, 2011 om 15:57
50 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik heb er niet zoveel verstand van. Maar ik heb even de genoemde link gebruikt, maar dan kom ik op een aziatische adobe site uit. Daarna heb ik even gesnuffeld op de Amerikaanse site van adobe maar ik vraag me af wat je daar wilt gaat kopen? Als je een ebook wilt kopen dat kan volgens mij niet op de site van adobe.

an
door angela1968 - Dec 1, 2011 om 14:37
25 Antwoorden / 7 Vragen
0

Ik denk dat je eerst het programma Adobe Reader op je PC of laptop -http://www.adobe.com/nl/products/digitaleditions/ - moet installeren alvorens je digitale boeken kunt gaan installeren. Je moet hier inderdaad een account aanmaken en kunt daarna aan de slag.

cr
door cresta - Dec 9, 2011 om 11:03
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste mevrouw/mijnheer,

Is het nu opgelost met uw e-reader? Wanneer dit niet het geval is kunt u een mail sturen naar: info@sabenl.com met vermelding E-BOEK reactie Ab (Kassa), wij zullen direct contact met u opnemen en u verder helpen met registratie.

excuse voor het ongemak
CRESTA SERVICE TEAM

du
door duivenkamp - Dec 9, 2011 om 12:32
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Is het doorgegeven e-mailadres wel juist van Cresta? Krijg een foutmelding.

cr
door cresta - Dec 9, 2011 om 12:49
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

[quote=duivenkamp schreef op vrijdag 9 dec 2011, 12:32]Is het doorgegeven e-mailadres wel juist van Cresta? Krijg een foutmelding.


info@sabrenl.com

du
door duivenkamp - Dec 13, 2011 om 11:58
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Naar aanleiding van de reactie op mijn vraag over het installeren van mijn e-reader heeft het Cresta Service Team gereageerd. Zij zouden meteen contact met mij opnemen nadat ik een e-mail had gestuurd. Nou, je kunt wel heel veel beloven, maar Cresta houdt zich niet aan z'n woord. Telefonisch kun je ze ook al niet bereiken. Wat is dit voor een bedrijf? Fijne service.

rj
door rjw - Dec 13, 2011 om 12:20
3280 Antwoorden / 5 Vragen
0

[quote=duivenkamp schreef op dinsdag 13 dec 2011, 11:58]Naar aanleiding van de reactie op mijn vraag over het installeren van mijn e-reader heeft het Cresta Service Team gereageerd. Zij zouden meteen contact met mij opnemen nadat ik een e-mail had gestuurd. Nou, je kunt wel heel veel beloven, maar Cresta houdt zich niet aan z'n woord. Telefonisch kun je ze ook al niet bereiken. Wat is dit voor een bedrijf? Fijne service.

Cresta is geen bedrijf maar een merknaam van een dozenschuiver genaamd "Sabre".... Dat soort bedrijven kopen zooi en laten hun merknaam erop plakken. De website van Sabre Nederland komt ook niet echt professioneel over. Er staat een kopje "Contact" maar daar zit niks achter.

Ben je al teruggegaan naar de winkel waar je de e-reader hebt gekocht?

zw
door zwaardvis - Dec 13, 2011 om 12:56
1525 Antwoorden / 51 Vragen
0

Overigens heeft Cresta geen echte E-readers. Echte E-readers werken met Electronische inkt (E-inkt) ,kosten 2x zoveel (vanaf 150 euro) en zijn er alleen in zwart-wit. Deze gebruiken ook nauwelijks energie en kun je ook in de zon lezen, net als een echt boek: Goedkope "e-readers" zijn kleuren TFT-schermen, en gaan maar een paar uur mee voordat de accu leeg is. Het lezen daarop is een stuk minder prettig.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer

petra gerritse
petra gerritse - May 20, 2024 om 09:45
Geldzaken & recht

Geen mogelijkheid om MEGA te bereiken, telefonisch en per mail niet. Ook v. b. brieven van ACMn gestuurd, GEEN REACTIE

na verkeerde eindafrekening, de nieuwe energieleveraar heeft tijdig afgemeld ,steeds wordt er door gegaan met een maand betaling. Deze heb ik gestorneed.
Krijg nu een aanmaning via bureau. Lees meer