ve
door verwijderd Jul 10, 2004 om 13:26
Computers & telefonie

Geen geluid cd's

ik kan geen cd's beluisteren op mijn pc (w98). Cd-roms geven wel geluid, maar cd's niet. mp3's afspelen is ook geen probleem. Als ik onder multimedia kijk onder configuratie, is het niet mogelijk om onder 'muziek van cd' 'digitale audio-cd voor dit cd-rom speler inschakelen' aan te vinken. Kan het hier aan liggen?

395 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Jul 10, 2004 om 14:29
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

In principe als je geluid hebt bij cd-rom en mp3 dan moet de mediaspeler ook een audio-cd  kunnen afspelen.


Je kan even kijken of het geluid aanstaat, ga via bureau accessoires > entertaiment > naar regeling voor afspelen en kijk of het geluid ingeschakeld is bij cd-audio (schuif omhoog en staat er geen vinkje bij gedemp)
waar je ook nog kan kijken is in de mediaspeler zelf menu extra > opies > tabblad bestandtype of er een vinkje staat bij cd-audionummer

succes

th
door thefxr - Aug 9, 2004 om 23:11
23 Antwoorden / 5 Vragen
0

hoi, is de kabel van de geluidskaart naar de cd-rom aangesloten??


Heb ik namelijk ook een keer gehad!

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - May 3, 2006 om 12:09
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik heb ook nog even op mijn oude pc het tabblad opgezocht waar je het over hebt hier moet alleen de letter van je cr-rom station staan b.v. D of E , en het volume ingesteld op het midden van de balk, vinkje bij digitale audio-cd  etc. inschakelen is niet nodig (er staat ook bij dat niet alle cd-rom spelers dit ondersteunen.)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer