ik
door ikhebhulpnodig Aug 5, 2014 om 15:39
Computers & telefonie

Nummer Habbo Hotel

Ik heb een vraag voor mensen die hier wat meer van afweten: heb je het telefoonnummer van Habbo Hotel? Ik heb veel geld aan Habbo Hotel uitgegeven (€300+) en ben 4 jaar geleden verbannen om een ongeldige reden. Aangezien de Help Tool daar niks mee kan, zou ik ze heel graag even op willen bellen. Ik ben al naar hun kantoor in Amsterdam geweest ('s-Gravenhekje) maar daar waren ze toen momenteel niet aanwezig en ik hoorde van andere mensen dat je daar ook niet zomaar inkomt. Ik hoop dat je mij hierbij zou kunnen helpen.

Alvast bedankt en groeten.

.

1494 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

rubyn
door rubyn - Aug 5, 2014 om 15:50
146 Antwoorden / 18 Vragen
0

Probleem is denk ik, als je naar hun kantoor belt, wordt je alsnog terug gestuurd naar de website en helpdesk. Denk dat bellen niet veel nut heeft, maar misschien een klacht indienen via klacht.nl?

ik
door ikhebhulpnodig - Aug 5, 2014 om 16:14
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Beste Rubyn,

Bedankt voor je reactie. Klacht.nl site doet raar bij mij, maar zal het proberen. Mocht je toch hun telefoonnummer hebben hoor ik dit graag.

Bedankt en groeten.

crewmember
door crewmember - Aug 6, 2014 om 09:28
1040 Antwoorden / 0 Vragen
0

Waarom onderneem je 4 jaar later pas actie eigenlijk?

NatureTravel
door NatureTravel - Aug 6, 2014 om 14:14
646 Antwoorden / 8 Vragen
0

Gewoon van de website opgepikt met één zoekopdracht. Had u zelf ook gekund! :)

Telefonisch
"....." Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar op het volgende nummer: 020 893 26 85. Vergeet niet om van tevoren de Habbonaam van uw kind correct te noteren, gezien het feit dat wij enkele duizenden geregistreerde namen hebben kunnen wij u zonder Habbonaam helaas niet helpen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

mahadma
mahadma - Sep 23, 2024 om 10:57
Computers & telefonie

Vara-kassa op android werkt niet

Vraag en beantwoord op mobiel (android) werkt niet op 2 verschillende telefoons. Na 3 vragen te kunnen zien werkt "Toon meer actuele vragen" niet,Na toon meer en je wil inloggen kom je in het scherm (Zie je geen inlogschermpje verschijnen ? Klik dan op de knop hier onder) Witte letters op rode achtergrond Inloggen of registrene, Dit werkt ook niet. Lees meer

Rob van Damme
Rob van Damme - Sep 22, 2024 om 23:14
Auto & vervoer

Dealhunter Lidl aanklagen

Ik heb een elektrische fiets besteld bij Dealhunter Lidl maar hij is niet geleverd en ik heb er voor betaald een bedrag van €99,95 en ik heb van hun de bevestiging gekregen dat hij betaald is maar geen leveringsdatum gekregen wanneer hij zou geleverd worden en ik wacht er nog steeds op en de Lidl benaderd maar die konden mij niet helpen en ze konden de bestelling niet achterhalen. Mijn vraag is ... Lees meer