motjo66
door motjo66 Nov 8, 2013 om 11:32
Computers & telefonie

Oud e-mailadres als gebruikersnaam?

Vanaf volgende week gaan wij over naar Ziggo alles in een. Tot nu toe hadden wij @hetnet.
Bij veel sites waar je als gebruikersnaam je e-mailadres kon invullen, heb ik dat gedaan.
Nu is mijn vraag: zou ik dit allemaal om moeten zetten? Of kan ik met het oude e-mailadres (als gebruikersnaam) in blijven loggen

4373 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

haarp
door haarp - Nov 8, 2013 om 11:50
514 Antwoorden / 62 Vragen
0

Het antwoord is nee.

Als ik overstap naar een andere internetprovider, behoud ik dan mijn e-mailadres?

Het antwoord op deze vraag staat hier: KLIK HIER

gsm
door gsm - Nov 8, 2013 om 12:12
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Je kunt het oude e-mailadres niet blijven gebruiken, zonder daarvoor te betalen. Sowieso is het adres bij hetnet achterhaald, omdat hetnet niet meer bestaat en KPN nu in principe alleen nog kpnmail.nl hanteert.

Het handigst is om een speciaal hiervoor geschikt e-mailadres bij gmail, outlook (hotmail), of yahoo te nemen. Daardoor ben je niet afhankelijk van Ziggo voor de gebruikersnamen en kun je later gemakkelijker van internetprovider wisselen, mocht dat weer nodig zijn.

Tip:
Maak bij Ziggo een geschikt alias aan en gebruik dat alias voor al je privé e-mail.
Van het bij Ziggo verkregen originele e-mail account (adres en wachtwoord) kun het adres beter niet gebruiken, maar je dient het wel goed te bewaren. Een alias kun je namelijk, bijvoorbeeld i.v.m. de ontvangst van veel spam, altijd makkelijker wijzigen als dat nodig mocht blijken.

Verander zo spoedig mogelijk al je gebruikersnamen (voor zover dat mogelijk is) in het e-mailadres dat je bij een van de e-mail providers hebt gekregen. Mocht je ooit een wachtwoord of zo kwijt zijn, dan kan dan dat via dat e-mailadres hersteld worden.

pi
door pieterwolters - Nov 8, 2013 om 13:53
3610 Antwoorden / 0 Vragen
0

In principe kan je je oude email adres nog wel als gebruikersnaam op andere sites gebruiken, zolang het alleen maar als gebruikersnaam wordt gebruikt. Echter, mocht er ooit wat gecommuniceerd moeten worden (bijvoorbeeld een als je je password wilt resetten), dan kunnen ze je niet bereiken want dat wordt naar dat oude email adres gestuurd.

Het slimste is om toch maar alles te gaan wijzigen.

mahadma
door mahadma - Nov 8, 2013 om 13:58
11590 Antwoorden / 51 Vragen
0

En als je dan toch wijzigt: neem een GMAIL account, dat kan je meenemen en gebruiken met alle providers.

motjo66
door motjo66 - Nov 8, 2013 om 13:58
5 Antwoorden / 6 Vragen
0

Bedankt voor jullie reacties. Ik was er al bang voor! Ga er straks dus voor zitten om alles te wijzigen!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer