rufus194600
door rufus194600 Apr 12, 2004 om 10:01
Computers & telefonie

Persoonlijke pagina

elke keer als ik het internet opstart via explorer, krijg ik niet mijn persoonlijke pagina. het opent met: c:\Programfiles\QuickPage\Portal\portal.html dit gebeurt alleen als ik internet verbreek s'avonds en s'morgens weer opstart. Mijn eigen startpagina is Startkabel. Vast bedankt voor jullie hulp, Rudi.

522 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

elbers
door elbers - Apr 16, 2004 om 13:14
7 Antwoorden / 4 Vragen
0

Het is dus een browser hijacker. Hier een uitleg site over die ellende. Na een lange uitleg over Ad-aware en Spybot volgt daarna nog een stukje over browser hijackers. De oplossing staat er ook bij: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/853689


of kijk eventueel even naar het volgende: tik startpagina.nl - op de startpagina staat een link van startpagina die je kunt aanklikken - mail het probleem - en je krijgt keurig netjes DE oplossing - stap voor stap in een mail van startpagina.

jo
door johan911 - Apr 16, 2004 om 13:14
35 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ja, ik had dat probleem ook en ik heb gevonden dat MAIL.ILSE.NL deze zooi elke keer op je pc zet als jij je mail gaat ophalen. Elke keer kon ik het verwijderen met AD-Aware maar nu heb ik http://mail.ilse.nl toegevoegd aan mijn "restricted sites" (met het verboden in te rijden bord) op het tabblad beveiliging van opties en ik heb het active scripting uitgezet onderaan in het scroll venster als je het niveau will aanpassen. Mijn niveau is HOOG of HIGH. Nu krijg je geen vraag meer of er scripts uitgevoerd moeten worden. In het script van MAIL.ILSE.NL staat dat deze Quickpage meuk geinstalleerd moet worden. Ik weet niet of er nog meer sites zijn die dit doen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer