birdtweety
door birdtweety Oct 7, 2008 om 17:30
Computers & telefonie

Powerpoint

iedereen krijg wel eens van die leuke film per e-mail toe gestuurd die bekijkt met behulp van powerpoint.ik kan een mooie powerpoint presentatie maken maar wat mijn niet lukt om deze automatisch te laten afspelen zoals die filmpjes die toegestuurd krijgt.weet iemand hoe dat moet.

936 10 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

poltol
door poltol - Oct 7, 2008 om 17:45
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Hallo,


Wat u ziet is geen film maar een diavoorstelling. U kunt dat bij PP instellen en ook nog voor diverse animaties c.q. instellingen kiezen. Dus even op diavoorstelling klikken en dan verder werken. In 2007 is het simpel. Gewoon op de TAB diavoorstelling klikken en alle mogelijkheden openen. In de oudere versie moet u even zoeken naar diavoorstelling. En dan, dacht ik, er rechts op klikken. Gebruik anders even F1 [één] de HELP funktie. Dat werkt natuurlijk ook in PP.


Succes, poltol

birdtweety
door birdtweety - Oct 7, 2008 om 18:49
115 Antwoorden / 21 Vragen
0

dat je in pp veel effecten en dingen kunt doen weet ik maar wat ik bedoel als je de dia presentatie hebt gemaakt en klaar is sla je die op. dan is het een pp bestand als je die dan aan klikt gaat pp gewoon open en dan moet je het laten afspelen.maar als je zo pp filmpje toegestuurd krijgt en opslaat en daarna aanklikt begint de dia presetatie gelijk afte spelen. de dat is wat ik wel weten hoe dat moet

poltol
door poltol - Oct 7, 2008 om 20:05
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Hallo,


Gebruik toch F1 maar eens. Dan komt u dit bv tegen.


Een presentatie instellen voor in een kiosk


Als u een presentatie instelt voor in een kiosk, kunt u bepalen of een klik met de muisknop ergens op het scherm de volgende dia weergeeft. Als u bijvoorbeeld wilt dat de presentatie in een bepaald tempo wordt bekeken, kunt u automatische tijdsinstellingen instellen en vervolgens de presentatie instellen voor een kiosk. U kunt ook uw publiek meer controle geven door navigatiemogelijkheden toe te voegen aan uw dia's, zoals hyperlinks of actieknoppen.


En zo verder en zo verder. Gewoon proberen en oefenen.


Succes, poltol

ma
door maramba - Oct 8, 2008 om 12:16
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het kan nog simpeler.....bijlage (een *.ppt bestand) opslaan (bijvoorbeeld op je bureaublad), extentie wijzigen in *.pps en openen. Ingewikkelder is het niet !!!

ma
door maramba - Oct 8, 2008 om 12:19
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

sorry las de vraag niet goed..... als je een nieuwe presentatie gemaakt hebt, kan je hem inderdaad opslaan als PPS in plaats van PPT. Als je hem reeds opgeslagen hebt, kan je volstaan met alleen de extentie wijzigen. Succes !!

janvantricht
door janvantricht - Oct 8, 2008 om 12:27
11 Antwoorden / 4 Vragen
0

Als je je presentatie helemaal af hebt, kies dan voor > diavoorstelling > diavoorstelli9ng instellen > klik aan "met een spreker" > klik aan "hardwareversnelling gebruiken" > kies voor "alle dia's " > en tenslotte voor "tijdsinstelling gebruiken".
Ga vervolgens weer naar "diavoorstelling" > kies voor "try-out voor tijdsinstellingen". Je kunt nu per dia ? per afbeelding daarvan ? per tekst die moet verschijnen ? kiezen door te klikken met de linkermuis en tenslotte kiezen voor het wel of niet accepteren voor deze instellingen.
Tenslotte kiezen vo9or > bestand > Opslaan als> naam document + "presentatie" en ik denk dat je dan hebt bereikt wat je eigenlijk graag wilt.
Succes,
Jan



trucker_1
door trucker_1 - Oct 8, 2008 om 17:32
7 Antwoorden / 0 Vragen
0

hallo birdtweety


je moet www.microsoft.nl gaan


dan rechtsboven by zoeken pps intypen


dan krijg je een hele pagina over ppsjes


heel duidelijk is dat


vveel geluk ermee


groetjes leo de trucker  doeiiiii

rickfokker
door rickfokker - Oct 8, 2008 om 18:03
6 Antwoorden / 3 Vragen
0

Probeer eens "Start", "Instellingen", "Configuratiescherm", "Mapopties", "Bestandstypen". Ga naar PPS. Extensie geavanceerd. Weergave aanklikken, vervolgens standaard, zodat deze vetgedrukt komt te staan. Doe hetzelfde met PPT-bestand (en meer bestanden die door PowerPoint worden gebruik). Dan zouden in ieder geval deze bestanden automatisch gestart moeten worden.

nyhyji80
door nyhyji80 - Jan 23, 2009 om 09:29
235 Antwoorden / 57 Vragen
0

BirdT


Als je de powerpoint helemaal naar het zin hebt gemaakt, ga je naar Bestand en kies opslaan als en in de popup kan je een naam eraan geven daaronder kies bij oplsaan als > Powerpoint Voorstelling < dan zie je bij waar je de PPS opslaat het icoon met het blauwe omhoog. En je PPT is nu een PPS geworden , aanklikken en spelen.


Succes Wil. R

birdtweety
door birdtweety - Jan 23, 2009 om 09:30
115 Antwoorden / 21 Vragen
0

het heeft even geduurt maar heb nadat ik de verborgen extenties zichtbaar heb gemaakt ppt verandert in pps en jahoor het werkt.


nog maals bedankt

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:07
Huishouden & energie

Hoeveel dopjes Formil Rood gebruiken per wasbeurt?

Het flacon Formil zegt voor 42 wasbeurten inhoud te hebben, maar hoeveel gebruik je per wasbeurt? Lees meer

wi
witteke - Mar 5, 2024 om 14:40
Voeding & gezondheid

Extreme tandarts angst

Deze keer eens niet een vraag waar ik zelf mee te maken heb,maar voor een buurvrouw,die nauwelijks kan lezen en schrijven,sorry

Ze heeft extreme tandarts angst,wat ook is vastgesteld
En ze heeft zich laten vertellen dat in bepaalde gevallen de narcose bij de tandarts in de basisverzekering zit

Voor ze dit doet,wil ik dit zeker weten voor haar
Wat ik vind is
... Lees meer

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:04
Huishouden & energie

Hoeveel vloeibaar wasmiddel gebruiken dopjes

Hoeveel fijne was per dopje van het flacon te gebruiken? Lees meer