globetrotter
door globetrotter Apr 24, 2007 om 11:29
Computers & telefonie

Windows update werkt niet

Tijdens het updaten van windows krijgt mijn vriendin de melding 0x80072ee2. Ook het versturen van mail via Yahoo lukt niet. Haar PC werkt onder XP en de virus/firewall is van Trend Miro/PCCillin. Verder werkt het internet vlekkeloos en zonder problemen.


Ook ik werk met XP en Trend Miro, maar bij mij werkt update en yahoo wel.


Het enige verschil zit in de ADSL providor. Zij werkt met Tele2 en ik met Wanadoo/Orange.


Deze link heb ik al gevonden: http://support.microsoft.com/kb/836941/nl


Iemand anders die mij in de goede richting kan sturen?


Zoals altijd: het heeft ooit zonder problemen gewerkt.


Alvast mijn hartelijk dank.

296 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Apr 24, 2007 om 11:34
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

het enige dat ik kan melden is dat er de afgelopen weken beveiligingsupdates van MS zijn geweest die problen gaven bij sommige applicaties (zoals bij mij met realtec) Omdat het kennelijk een probleem is dat zich voordoet bij Tele2 en niet bij Yahoo heeft het met tele2 te maken en dan heb ik maar één advies: de helpdesk van tele2 benaderen (als dat via e-mai of chat kan is dat aan te bevelen) Let op: het kan ook aan de PC liggen qoa merk. In dat geval is het zinvol om ( ook) de helpdesk van de PC fabrikant te benaderen (Als het merk een andere is dan het uwe.

ve
door verwijderd - Apr 24, 2007 om 11:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Vergewis je ervan dat bij gebruik van een personal firewall zoals in dit geval, de Windows Firewall uitgeschakeld is. Het updaten van Windows zou hiermee te maken kunnen hebben. Probeer ook eens met de firewall(s) uitegeschakeld de update uit te voeren.


Zijn alle mogelijke oplossingen die Microsoft geeft op genoemde pagina al geprobeerd?


Verder het Yahoo-probleem: wat lukt er niet? Kan ze wel op de Yahoo mail site inloggen, maar krijgt ze een foutmelding bij het versturen? Gebeurt dat bij alle emails, of alleen enkele? Of gebeurt er iets anders? Wees zo specifiek mogelijk bij het beschrijven van de situatie.

ve
door verwijderd - Apr 24, 2007 om 12:33
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je zou het kunnen testen of het aan de provider Tele2 ligt.


Log in op haar computer naar jou account van Orange, wel de nodige zaken even instellen. Wil het dan wel werken weet je het antwoord en wil het niet werken weet je ook waar je het zoeken moet.


Groet,


Oracle

ve
door verwijderd - Apr 24, 2007 om 16:30
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik ga van de week even langs en zal naast al jullie aanbevelingen de handelingen op de link van Microsoft doorlopen. Ik laat jullie weten of het is opgelost.


 

ve
door verwijderd - Apr 28, 2007 om 18:42
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Iedereen bedankt voor het meedenken. Ik ben vandaag langs geweest. Ik heb eerst de Firewall van PC Cillin van Trend Miro uitgezet en de firewall van Windows aangezet. PC herstart en daarna kon ik gewoon updates binnenhalen en werken met Yahoo. Vermoedelijk is er "ruis" tussen de box van Tele2 en PC Cillin.

ve
door verwijderd - May 1, 2007 om 09:18
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

ok en danbk voor de terugkoppeling

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer