door estherjacobs 3 dec. 2009 om 12:37
Elektronica & tv

Mijn senseo warmt niet op

Eerst had ik problemen met het zetten van 1 kopje koffie, en nu heb ik nog een probleem erbij gekregen ; het water warmt niet meer op.

Ik heb mijn Senseo eergisteren schoongemaakt en daarna gewoon op z'n kop laten uitdrogen. Gisteren heb ik geprobeerd om een kop koffie te maken, en tja, het lichtje brandt, maar het water warmt niet op.

Ik weet echt niet wat er aan de hand is met mijn Senseo :S. Het is wel erg eigenwijs geworden!

20954 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door lelyonnais - 3 dec. 2009 om 12:51
109 Antwoorden / 24 Vragen
0

Beste Esther,

In de gebruikaanwijzing van de senseo zit een instructie hoe het moet wordt gehandeld bij de eerste gebruiktinname van het apparaat.
Gezien u de senseo helemaal heb schoon gemaakt en vervolgens heb laten uitdrogen "op zijn kop" lijk mij zinvol eerst daar aan te beginnen.

Baat het niet, is de gang waar u de senseo heb gekocht het volgende stap!

m.v.g. Robert

door dirck - 3 dec. 2009 om 13:41
3201 Antwoorden / 3 Vragen
0

Ik heb mijn Senseo eergisteren schoongemaakt en daarna gewoon op z'n kop laten uitdrogen.

Bedoel je hiermee dat je hem ondergedompeld hebt in een bak met water?

Als de onderkant nat geworden is, dan kun je hem waarschijnlijk wel weggooien, of je haalt de onderkant even los en maakt alles even goed droog met een fohn.
In de onderkant zit namelijk het printplaatje waar alle elektriciteit opzit.
www.onderdelensenseo.nl/printplaat.jpg

Het kan ook zijn dat er helemaal geen water meer in het boilertje zit.
Zet dan de Senseo eens aan en druk tegelijk de beide knopjes voor 1 en 2 kopjes water in, op die manier vul je het boilertje dan met water.

Groet, Dirck

in
door ingridl_1 - 3 jan. 2010 om 19:51
20 Antwoorden / 14 Vragen
0

Dit probleem had ik met mijn senseo toen hij terug kwam van de reperatie vorige zomer.Heb een nieuwe gehad dus als je nog garantie hebt of hij ook terug moest vorij jaar dan heb je 2 jaar garantie gehad.Even bellen of mailen met senseo.
Succes INGRIDL

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Lo
Loyke22 - 28 mei 2020 om 21:53
Auto & vervoer

Koopcontract auto ontbinden na verzwijgen import en schade

Hallo iedereen,

Paar dagen geleden bij een erkende volkswagen dealer geweest. Mooie volkswagen polo gezien van 2019. Proefrit gemaakt, alles leek perfect. Heb een koopcontract getekend (onder voorbehoud van de financiering). 
Vandaag ben ik erachter gekomen dat het om een ingevoerde auto uit Spanje gaat. Ik heb mij erin verdiept en bij de invoer bleek er weinig belasting betaald ... Lees meer

Be
Bert-Jan86 - 28 mei 2020 om 23:08
Computers & telefonie

Waar kan ik terecht voor fysiek herstel externe harde schijf?

Goedenavond,

Ik heb een probleem met mijn externe harde schijf (ssd). Vandaag heb ik deze op de grond laten vallen, waardoor deze bij het connecten met de pc een vreemd geluid maakt alsof er iets hapert. Documenten waren daarna nog een halve minuut te bereiken, maar daarna hield de hele schijf ermee op. Nu zoek ik online naar een reparateur, maar zie ik dat de kosten gemiddeld tussen de ... Lees meer

Ru
Ruth Zyber - 28 mei 2020 om 15:15
Huishouden & energie

Waarom betaal ik voor een zelfde vrije sector woning meer dan een nieuwe huurder

Een 1 jaar geleden heb ik in Noordwijk een woning in de vrije sector gehuurd. Een zelfde woning wordt nu aangeboden met het verschil dat hiervoor € 138,00 minder huur gevraagd wordt dan ik moet betalen. De woningen zijn qua grootte en inrichting allemaal hetzelfde. Lees meer