ja
door jaapioo Dec 17, 2004 om 16:05
Elektronica & tv

Senseo

Hebben al een senseo vanaf het begin. Door het doorprikken van de padhouder werd het gaatje te ruim en we kregen na een mailtje per koerier een nieuwe padhouder. zonder kosten.


Verder prima ding, prima koffie

671 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Dec 17, 2004 om 16:17
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

hallo jaapioo,


Dat is toch mooi opgelost, wat betreft u vraag wilde u iets vragen of graag reageren op een eerder gestelde vraag, mocht dit laatste het geval zijn dat kan door onder een gestelde vraag op vraag beantwoorden of reageren te klikken.

groet tuinfreak

ja
door janrienk - Dec 17, 2004 om 20:15
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Blijkbaar zeer veel klachten over de senseo. Wij gebruiken hem al zolang het apparaat op de markt is. Hebben inmiddels de 2e. Prikken nooit gaatjes open. Hebben nooit problemen met vacuum. Apparaat wordt wel zeer intensief gebruikt.

pluisjebaby
door pluisjebaby - Dec 17, 2004 om 21:02
31 Antwoorden / 18 Vragen
0

Ik heb nog steeds de eerste SENSEO met een knijpopening en ik gebruik hem zeer intensief (ongeveer 6 tot 8 kopjes per dag) en dan zet ik iedere avond de padhouder en de rest in de vaatwasser en heb nooit geen problemen met verstoppingen en vacuum zuigen misschien een tip ipv naalden...........


 


 

so
door sonja_1 - Dec 17, 2004 om 21:24
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

hallo


ik heb zelf al jaren een senseo maar het oude model daar was niets mis mee,maar de nieuwe zijn echt waardeloos.We verkopen ze ook bijna niet meer omdat ze inderdaad de klacht van vacuumzuigen hebben.Ik sta namelijk in een zaak waar we deze ondingen verkopen en hebben handen vol werk om ze op te sturen. Mijn raad is koop een bosch die is warmer ,sneller en een grotere watertank.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

da
daan.s - Mar 15, 2024 om 12:21
Elektronica & tv

Neato robotstofzuiger gekocht bij Albert Heijn, binnen garantie onbruikbaar. Wie is er verantwoordelijk?

Wij hebben Maart 2023 bij Albert Heijn een Neato D8 gekocht voor €199,-. Mooi ding, werkte goed tot een paar weken geleden de app niet meer opstart en verbinding kan maken. Resultaat > stofzuiger kun je niet meer instellen of aanzetten via de app. Na wat onderzoek lees ik dat Neato falliet is. Hij gaat nog wel aan en uit maar uiteindelijk heb je toch de app nodig om de robot in te stellen om ... Lees meer