ee
door eefhannie Mar 20, 2008 om 20:13
Elektronica & tv

SonyKDL32D3000-LCD-TV

Wij hebben voor onze TV een digitale ontvanger ALPHA CRIPT van @home. Als wij willen zappen dan duurt dit wel erg lang soms 1 minuut of langer. Volgen @home ligt dat aan de TV. Heeft iemand hier ook last van of weet er iemand hier een oplossing voor.


Gr.Eef

426 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Mar 20, 2008 om 20:35
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo Eef,

Je zegt dat je een digitale ontvanger van @home gebruikt. Dan vindt het 'zappen' toch in die ontvanger plaats en niet in de TV? De TV laat alleen maar zien wat er uit die ontvanger komt. Als dat soms méér dan een minuut duurt lijkt het mij dat die ontvanger niet in orde is.

m.vr.gr. Freya




henson
door henson - Mar 22, 2008 om 10:36
338 Antwoorden / 36 Vragen
0

 


Hallo,


Zoals Freya al aangaf ligt het niet aan je TV, die blijft immers op dezelfde line-in staan (namelijk die waarop je de digitale ontvanger hebt aangesloten).


Wanneer het overschakelen naar een ander kanaal (zappen) erg lang duurt ligt het aan die digitale ontvanger. Een minuut is echt veel te lang, welliswaar duur het "zappen" bij een digitale ontvanger iets langer dan analoog maar dan hebben we het hooguit over een paar seconden.


Laat je dus niet door @Home afschepen met "het ligt aan uw TV", nee, vraag om reparatie van uw digitale ontvanger of een nieuw toestel! Bij reparatie altijd om een leentoestel vragen voor de duur van de reparatie, je betaald immers voor afname van @Home diensten waarvanje gebruik wilt blijven maken. Zo zit je niet weken (of maanden!) zonder digitale TV.


Succes, Henson


 

birdies
door birdies - Mar 22, 2008 om 10:52
6104 Antwoorden / 31 Vragen
0

Leen even een andere digitale ontvanger bij buren of bekenden en kijk dan wat er gebeurd. Waarschijnlijk gaat het zappen dan goed en kun je naar @home toe met een duidelijk argument aan komen.


ma
door martin1 - Mar 25, 2008 om 22:11
346 Antwoorden / 4 Vragen
0

Een alphacrypt is een CAM-module, die wel degelijk in de tv wordt geschoven. hierbij wordt een digitale tuner van de sony tv gebruikt, en geen losse decoder.


Mijn vraag is dan ook, ondersteunt @home deze cam-modules ook? ik weet bijv. dat Casema geen ondersteuning kan geven aan klanten die hun eigen LCD-tv m.b.v. deze CAM-modules ombouwen. De reden hiervoor is dat er tientallen versies van deze CAM-modules bestaan, en elke CAM-Module werkt weer met niet goed m.b.v. een bepaalde revisie van de televisie etc. etc. Ik denk dat het probleem hierin zit: de revisie CAM-module werkt niet goed samen met deze revisie van de tv. Wellicht is de verkoper van de alphacrypt module bereid hem om te ruilen voor een oudere of nieuwere CAM-module.


Lees anders ook eens de fora op bijv. www.tweakers.net


 

ma
door martin1 - Mar 25, 2008 om 22:13
346 Antwoorden / 4 Vragen
0

Op zichzelf heb je gelijk, maar vraagsteller vermeldt helaas niet dat hij een zgn. CAM-module gebruikt om de decoderkaart rechstreeks in de tv te steken. Hierbij wordt wel degelijk de DVB-C tuner van de tv zelf gebruikt. Omdat de digitale tuners van tv's niet expliciet voor de NL markt worden gemaakt, is de ondersteuning helaas alles behalve vlekkeloos.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

da
daan.s - Mar 15, 2024 om 12:21
Elektronica & tv

Neato robotstofzuiger gekocht bij Albert Heijn, binnen garantie onbruikbaar. Wie is er verantwoordelijk?

Wij hebben Maart 2023 bij Albert Heijn een Neato D8 gekocht voor €199,-. Mooi ding, werkte goed tot een paar weken geleden de app niet meer opstart en verbinding kan maken. Resultaat > stofzuiger kun je niet meer instellen of aanzetten via de app. Na wat onderzoek lees ik dat Neato falliet is. Hij gaat nog wel aan en uit maar uiteindelijk heb je toch de app nodig om de robot in te stellen om ... Lees meer