ka
door kalender Jan 31, 2014 om 19:25
Elektronica & tv

Tablet

ik heb een tablet asus memo pad hd7. Ik wil graag weten of er meer mensen last hebben met deze tablet. Er komt steeds op mijn tablet te staan Launcher is gestopt. Heel hinderlijk want je moet iedere keer op ok drukken en dan gaat het even weg en dan komt het zo weer terug. Soms blijft het staan en dan kan je nergens meer bij.

6769 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

lekkerisdat
door lekkerisdat - Jan 31, 2014 om 19:39
4299 Antwoorden / 5 Vragen
0

Je kunt Apex Launcher installeren, dan zou het verholpen moeten zijn.

edrick3
door edrick3 - Feb 1, 2014 om 12:47
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo kalender,

Lees de info hier.:

Mogelijk is het cache geheugen van de launcher corrupt. Wis in de eerste plaats het cache geheugen. Dit kan je door via de instellingen naar apps te gaan. De launcher app staat tussen de andere apps. Als de launcher na het leegmaken van de cache nog steeds crasht kan je hem eventueel resetten. Let wel op. Als je de launcher reset gaan alle instellingen verloren. Dit wil zeggen dat je home screen terug standaard zal gezet worden. Alle widgets, bladwijzers en ander menu items die je zelf geplaatst had worden verwijderd. Je kan dit vergelijken met het verwijderen van alle desktopicoontjes en sidebar gadgets op een desktop. Gegevens en apps worden niet verwijderd. De launcher resetten kan je door op “gegevens wissen” te klikken. Je kan de launcher eventueel ook stoppen en Android daarna opnieuw opstarten.

Suc6

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer