melati
door melati Dec 8, 2008 om 17:27
Elektronica & tv

Teletekst weg.

Beste mensen. Misschien weet iemand van jullie wat het zou kunnen zijn? Ik heb boven een "gewone' 55 cm tv van Philips staan en ineens doet teletekst het niet meer. Ben zelf al een beetje aan het pieren geweest, maar het lukt me niet. Wat zou het kunnen zijn? Heb wel gewoon beeld.


Vriendelijke groeten, melati.

2204 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

labswans
door labswans - Dec 8, 2008 om 17:40
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

misschien is de afstandsbediening kapot waar u de teletekst mee oproept ?


labswans

poltol
door poltol - Dec 8, 2008 om 20:28
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Hallo,


Als u een gewone TV heeft dan zal dat met een analogekabel aansluiting zijn. Als u beneden ook analoog heeft en wel teletekst dan is er wat met het toestel of afstandbediening boven. Heeft u echter beneden een digi aansluiting dan zou u eens bij uw kabelboer moeten informeren of zij nog wel teletekst meesturen met het analoge signaal. De providers verzinnen namelijk steeds meer beperkingen op het analoge deel. Kunnen ze de mensen een digi pakket aan smeren, want ja, daar zit alles bij.


Vr.gr. poltol

melati
door melati - Dec 8, 2008 om 20:31
76 Antwoorden / 12 Vragen
0

Bedankt alvast voor jullie antwoorden. Het is een gewone analoge tv aansluiting. Ga zeker even wat doen met jullie antwoorden De afstandsbediening van beneden werkt zoiezo niet boven, maar zal even een andere proberen. Ik heb er ook nog van die universele liggen. Ik zal het laten weten, hoe of wat.

OpTijdNaarBed
door OpTijdNaarBed - Dec 8, 2008 om 23:22
1163 Antwoorden / 60 Vragen
0

Heeft u wellicht een kabelbreuk(je) in de kabel naar zolder, of in de coaxstekker (komt vaker voor)? Teletext wordt meegestuurd met het beeldsignaal, de eerste paar (bovenste) beeldlijnen worden daarvoor gebruikt. U ziet dit niet omdat het de allerbovenste beeldlijnen betreft, het 'hout´ (raamwerk) van uw toestel zit ervoor.

Als er nu storing optreed in de kabel krijgt u ruis in beeld, dus ook in de teletextinformatie. In eerste instantie uit zich dat in vreemde typfouten, later blijft de teletext zwart.



OpTijdNaarBed
door OpTijdNaarBed - Dec 8, 2008 om 23:25
1163 Antwoorden / 60 Vragen
0

Het is overigens niet mogelijk dat uw kabelexplotant speciaal voor u de teletextinformatie uit het signaal haalt. De teletextinformatie is immers in het beeldsignaal verwerkt. Als het aan uw kabelexplotant ligt, dan heeft minimaal uw gehele dorp/ stad er last van!


mi
door mijj - Dec 11, 2008 om 14:15
15 Antwoorden / 2 Vragen
0

Wel model is het? Kijk eens op www.philips.nl/support voor een Software-upgrade.


 

melati
door melati - Dec 25, 2008 om 15:13
76 Antwoorden / 12 Vragen
0

Beste mensen.


Ik zou nog even laten weten hoe of wat. Een van jullie had het bij het rechte eind. Mijn kabel in de tv bleek niet meer in goede staat te zijn. Ze waren een paar weken geleden hier in de buurt bezig geweest met het aanleggen van glasvezelkabels en nadien had IK er dus last van. Anderen, zoals de buren niet. Gister heeft er even een familielid (deskundige) naar gekeken en hij doet het weer als vanouds. Het lag dus aan mijn kabel, die in de tv moet.


Bedankt voor al jullie antwoorden en suggesties en iedereen nog een fijne kerst verder.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:07
Huishouden & energie

Hoeveel dopjes Formil Rood gebruiken per wasbeurt?

Het flacon Formil zegt voor 42 wasbeurten inhoud te hebben, maar hoeveel gebruik je per wasbeurt? Lees meer

wi
witteke - Mar 5, 2024 om 14:40
Voeding & gezondheid

Extreme tandarts angst

Deze keer eens niet een vraag waar ik zelf mee te maken heb,maar voor een buurvrouw,die nauwelijks kan lezen en schrijven,sorry

Ze heeft extreme tandarts angst,wat ook is vastgesteld
En ze heeft zich laten vertellen dat in bepaalde gevallen de narcose bij de tandarts in de basisverzekering zit

Voor ze dit doet,wil ik dit zeker weten voor haar
Wat ik vind is
... Lees meer

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:04
Huishouden & energie

Hoeveel vloeibaar wasmiddel gebruiken dopjes

Hoeveel fijne was per dopje van het flacon te gebruiken? Lees meer