ha
door hanshop Jun 11, 2020 om 15:27
Huishouden & energie

Airco besteld,maar hoor niets meer van het bedrijf

hallo
ik heb begin april een offerte laten maken beteffende aanschaf airco,nadat ik de prijsopgaaf kreeg heb ik ok gezegd.
bedrijf zei dat er eind mei geplaatst ging worden,vervolgens hoor ik niets meer van het bedrijf;geen reactie op mails en telefoon.
wat zijn mijn rechten hierin?

3687 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

lo
door lovewinnie - Jun 11, 2020 om 15:43
1212 Antwoorden / 1 Vragen
0

Zou daar dan al niet meer in zee gaan en verder kijken. Er zijn genoeg bedrijven. 
Helaas kampen veel bedrijven met het probleem dat ze materialen te kort komen . Hierdoor kunnen ze niet plaatsen. Wellicht heeft u daarom nog niks gehoord .

ne
door neodutchio - Jun 11, 2020 om 17:25
5173 Antwoorden / 12 Vragen
2

Het bedrijf schriftelijk in gebreke stellen en aangeven dat als ze binnen 14 dagen niet komen u gaat ontbinden. Het zoeken naar een andere zou lastig worden, alle installateurs zijn razend druk.

mo
door mof - Jun 12, 2020 om 10:58
3619 Antwoorden / 3 Vragen
0

Stuur het bedrijf een email met daarin een ultimatum: reageren en afspraken mbt plaatsing nakomen of anders de koop ontbinden.
Als u het fysieke adres weet, en als de email als onbezorgbaar terug komt, kunt u ook een aangetekende brief sturen.

Als er een harde datum geplaatst is dan is het bedrijf haar deel van de overeenkomst niet nagekomen. Als er alleen maar gezegd is
"eind mei" dan mag er wel wat speling zijn, tot iets van 30 dagen, maar ook dan zou het bedrijf gewoon moeten reageren.

Ca
door Cassie020 - Jun 12, 2020 om 11:14
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kan niet op maken of er een betaling is gedaan aan dit bedrijf. Mocht dit wel het geval zijn dan moet het bedrijf in gebreken gesteld worden. Wanneer er geen aanbetaling is gedaan dan is het jammer. Dan moet u zich afvragen of je überhaupt nog wel zaken willen doen met dit bedrijf.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer