ni
door nikilina Nov 9, 2007 om 10:10
Huishouden & energie

Verkopen inbouwapparatuur

we krijgen een nieuwe keuken en hebben derhalve inbouwapparatuur over welke we willen verkopen. Wat zijn reële vraagprijzen voor onderstaande apparatuur ;


koelkast AEg  van juni 2005 nieuwprijs 485 euro


inbouwoven ATAg plus gaskookplaat febr 2004 nieuwprijs 925 euro


vaatwasser Bosch feb 2003 niewprijs 850 euro


alles in goede staat.


 

1584 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Nov 9, 2007 om 10:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Lastig om deze vraag te beantwoorden, uw info is nogal summier.
Als ik bv. een Volkswagen te koop aanbied, dan zou u toch graag willen weten welk type, welke motor, welk model enz.
De prijzen die u noemt, zijn dit advies verkoop prijzen of zijn dit prijzen die door u zijn betaald, daar er nogal hoge kortingen zijn te bedingen bij aankoop van een nieuwe keuken, soms zelf gratis.
Hint: probeer in te ruilen bij uw keukenleverancier.

suc6



ve
door verwijderd - Nov 9, 2007 om 15:14
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

goedemiddag,


de prijzen zijn lastig, dit ivm internetverkoop.


van alle bovenstaande mag u blij zijn als u er nog 25% van de nieuwprijs van krijgt...

ve
door verwijderd - Nov 9, 2007 om 15:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

dag nikilina,


Keukenapparatuur schrijft in principe af in een jaar of zeven. Misschien geeft dat een indicatie.
Ik vrees echter dat het inderdaad een geval wordt van 'wat de gek er voor geeft'

Wellicht dat de oplossing van de eerste beantwoorder een mogelijkheid is.

Kijk in ieder geval eens op particuliere verkoopsites of er vergelijkbare producten worden aangeboden en tegen welk bedrag.

succes,

Flipje


ve
door verwijderd - Nov 10, 2007 om 16:42
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Voor u is de oude apparatuur waardeloos en de leverancier ruilt dit ook niet in. We leven in een consumptiemaatschappij en de opbrengst van gebruikte apparatuur moet u inschatten op basis van de prijzen voor gebruikte inboedel.

Advies vraagprijzen in euro: KK 75, OV/KP 150 en VW 150. Of u deze prijzen ook zult kunnen realiseren is een kwestie van onderhandeling. Ik denk dat het bij elkaar hooguit 250 opbrengt als u geluk heeft.



ve
door verwijderd - Nov 10, 2007 om 16:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Een Koelekast vrijstaand kan wel 20 jaar mee maar een inbouw kk niet.Dus dat is moeilijk  te melden. maar gezien de leeftijd zeker 90% van de helft van de nieuwwaarde.


Kookplaat /oven moeten toch zeker een 15tal jaren mee kunnen alhoewel er vast voor het verstrijken van het door mij aangegeven aantal jaren., wel een keer een element vervangen zal moeten worden in de oven.Zeker  de helft van de nieuwwaarde is van toepassing.indien in werkende staat


Vaatwasser is al zo`n 4 jaar in gebruik en meestal komen de eerste verstoppingsklachten in het 5de jaar.Als dit ook een inbouw is  en in goed werkende staat dan is deze in mijn beleving zeker 200 euro waard.


 


 

ve
door verwijderd - Nov 10, 2007 om 17:13
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wat een gek er voor geeft is hier een goed antwoord. Keuken apparatuur is nieuw goedkoop aan te schaffen. Inbouw is nog minder waard tweede hands dan. Want vaak zijn deze incompleet geen bovenblad e.d. Mijn advies zet de boel op marktplaats of een andere verkoopsite en vraag om een bod.


Ronny.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer