we
door weetjes Jan 5, 2013 om 06:37
Voeding & gezondheid

Bezorgen van postpakketten

Beste mensen, Soms worden mijn postpakketten achtergelaten bij de buren terwijl ik dat niet wil. Ik haal mijn pakket het liefst zelf op bij een post.nl punt. Ik weet niet bij wie ik moet zijn om dit op te lossen. De een stuurt mij door naar de afzender van het pakket en de ander naar post.nl. Dus ik wordt van het kastje naar het muurtje gestuurd. Wie heeft een advies voor mij? Met vr.gr. Mar

502 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

alexishoop
door alexishoop - Jan 5, 2013 om 09:21
562 Antwoorden / 6 Vragen
0

de verzender kan het vermelden op het pakje "niet bij buren", dan moet de bezorger de volgende dag terug komen, je kan ook via mijnpost en bij andere verzendbedrijven aangeven hoe je het wilt ontvangen, afhalen in een winkel of thuisbezorgen, soms ook bezorgtijden aanpassen als je het volgnummer op tijd weet, dat kan vaak nog als het in het distributieproces zit.

alexishoop
door alexishoop - Jan 5, 2013 om 10:04
562 Antwoorden / 6 Vragen
0

correctie, https://mijnpakket.postnl.nl/

zwemmer
door zwemmer - Jan 5, 2013 om 10:56
2638 Antwoorden / 35 Vragen
0

Kijk eens naar de mogelijkheden in je account van "Mijn Pakket" Daar kun je wel een afleveradres toevoegen maar geen optie om de buren buiten te sluiten als afleveradres. Als je dat wilt kun je het vaak aangeven bij het bestelproces waar afleverkeuzes staan.

Zwemmer

sw
door swat1500 - Jan 5, 2013 om 23:51
3803 Antwoorden / 0 Vragen
0

U kunt daar inderdaad geen invloed op uit oefenen. De verzender bepaalt de wijze waarop een en ander bezorgd moet worden en alleen aangetekende zendingen moeten uitsluitend aan de geadresseerde aangeboden worden.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

jo
joskaa - Jun 11, 2024 om 14:15
Auto & vervoer

Scootmobiel heeft kuren

Tijdens het rijden stopt de scootmobiel er spontaan mee. Het scherm blijft aanstaan maar je kunt niet voor of achteruit (afgelopen zondag 8x gebeurd) Scootmobiel uitzetten, sleutel eruit, sleutel erin, aanzetten is de enige optie die je dan hebt, daana rijd ie weer. Weet iemand wat er aan de hand kan zijn. Heb er een half jaar geleden een nieuwe accu in laten zetten dus dat kan het probleem niet ... Lees meer

Sk
Skyrider - Jun 10, 2024 om 17:20
Auto & vervoer

Auto verzekeren bij FBTO.

Ik wil mijn nieuwe elektrische auto verzekeren bij FBTO. Krijg ik het volgende antwoord van FBTO terug. 

Op basis van je leeftijd en het vermogen van je auto kunnen we de auto niet verzekeren. 

Lees meer

br
brandewijn - Jun 13, 2024 om 00:53
Computers & telefonie

Ik moet iedere keer opnieuw inloggen bij edge zins kort niet bij groome

als ik op facebook wil en andere dan moet ik iedere keer minloggen dat is nooit geweest Lees meer