di
door dieks Feb 4, 2008 om 16:06
Voeding & gezondheid

Ervaring Bio-H C G

Hallo,


heeft iemand ervaring (goede en/slechte) met  afvallen via Bio-H C G.?? Ik heb fors overgewicht en vind te veel dingen te lekker. Nu  hoorde ik over dit "wonder" middel maar is het ook wat?? Ik lees graag jullie reactie's.


 

382 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Feb 4, 2008 om 17:30
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Waarom een wondermiddel tot nogtoe alleen maar slechte ervaringen met al deze beloften die ermee gemaakt worden.


Beweging gericht eten is goedkoper alleen al door u voedingskosten omlaag gaan daarna houd u ook nog het geld van al die nepmiddellen in u zak.


Valerius

ve
door verwijderd - Feb 5, 2008 om 09:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

ik ben bang dat er geen 'wondermiddeltjes' bestaan voor af te vallen, ik denk dat u het beste naar een dietiste kan gaan (zit in het basispakket van het ziekenfonds) en u laten informeren over een fitness kaart die ook bij veel zorgverzekraars in het basispakket zitten of anders kunt u een fikse korting krijgen.


en wat die lekkere dingen betreft, PROBEER eens van alle lekkere dingen de HELFT te eten, vaak gaat het er niet om WAT je eet maar HOEVEEL je ervan eet.

ve
door verwijderd - Feb 5, 2008 om 10:52
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

hallo,


wat jullie nu allemaal zeggen dat weet ik wel. Ik doe er mijn best ook wel voor maar als dat bio HCG me nu een steuntje in de rug kan geven. Daarom wil ik ervaringen horen. Tuurlijk moet je bewuster eten en meer bewegen, maar als dat spul het er allemaal iets makkelijker maakt zou het mooi mee genomen zijn.  Dusssss Ervaringen graag!!!!!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

jo
joskaa - Jun 11, 2024 om 14:15
Auto & vervoer

Scootmobiel heeft kuren

Tijdens het rijden stopt de scootmobiel er spontaan mee. Het scherm blijft aanstaan maar je kunt niet voor of achteruit (afgelopen zondag 8x gebeurd) Scootmobiel uitzetten, sleutel eruit, sleutel erin, aanzetten is de enige optie die je dan hebt, daana rijd ie weer. Weet iemand wat er aan de hand kan zijn. Heb er een half jaar geleden een nieuwe accu in laten zetten dus dat kan het probleem niet ... Lees meer

Sk
Skyrider - Jun 10, 2024 om 17:20
Auto & vervoer

Auto verzekeren bij FBTO.

Ik wil mijn nieuwe elektrische auto verzekeren bij FBTO. Krijg ik het volgende antwoord van FBTO terug. 

Op basis van je leeftijd en het vermogen van je auto kunnen we de auto niet verzekeren. 

Lees meer

br
brandewijn - Jun 13, 2024 om 00:53
Computers & telefonie

Ik moet iedere keer opnieuw inloggen bij edge zins kort niet bij groome

als ik op facebook wil en andere dan moet ik iedere keer minloggen dat is nooit geweest Lees meer