re
door resmeyer Jul 3, 2006 om 15:09
Voeding & gezondheid

Rood lampje blijft flikkeren van de senseo!! HELP!

Wij hebben een Senseo koffie apperaat en nu blijft het rode lampje constant flikkeren. Dat hoport niet. Ik heb het eens een keer schoon gemaakt maar hielp ook niet. Toen de 2 filtertjes op de Senseo op de onderkant even getikt en het was voor bij. Maar nu begint het weer en nu helpt het "tikken"niet meer. Het blijft nog steeds flikkeren maar..het blijft nog wel steeds koffie geven. (gelukkig wel). ;)


Ook een 2de vraag is dat op de Senseo de optie is om voor 2 kopjes koffie te laten schenken. Als ik op de optie voor 2 kopjes druk door het 2 keer in tre drukken, dan krijg ik nog weinig. Wat is nu verkeerd.

8483 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jul 3, 2006 om 15:21
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als je 2 kopjes wilt hoef je maar 1 x op het rechter knopje te drukken, als er dan 2 haagse bakjes uitkomen moet de senseo misschien ontkalkt worden want het lampje gaat ook knipperen als er teweinig water in het inwendige reservoir zit.


sterkte hans

ve
door verwijderd - Jul 3, 2006 om 15:53
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Misschien is het magneetje in de waterbak weg of zit het los


En voor de hoeveelheid water die een Senseo afgeeft zie:


http://hhfbrouwer.free.fr/senseo/


Bassie (kijkt ook weleens koffiedik)

ve
door verwijderd - Jul 5, 2006 om 14:36
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

HALLO ,


u kunt uw machine even goed afvullen en een behoorlijke kom er onder plaatsen druk het toestel even aan en druk gelijktijdig op een en twee kopjes dan gaat de machine spoelen en vaak is de machine dan weer in orde als dit niet lukt moet u met de senseo terug naar het verkooppunt en deze moet met een goede oplosing komen en anders even naar de site van philis gaan


vr gr sqwell

ve
door verwijderd - Oct 16, 2006 om 22:07
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

ja dat klopt als er te weinig water in zit gaathij knipperen je kan hem het beste vol tot aan maximaal doen doet hij het dan nog kan je senso bellen dat heb ik toen ook gedaan en mijne hebben ze toen gemaakt en nu doet hij het goed of eens goed ontkalken dat doe ik met de ontkalker van de blokker het si groen spul en kost 1 euro

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer