ja
door janb54 19 mei 2015 om 10:21
Vrije tijd & tuin

Bedonderd voelen

Wie heeft er ervaring met BIGMUNDO?
Volgens hen kun je goedkoop overnachten in 4 sterrenhotels ook in de vakantie perioden. Dit kost je dan slechts 39 euro eenmalig en per overnachting ( 6x 1pers. of 3x2 pers. ) 17,50 euro p.p. .Ik heb me aangemeld nu blijkt het om allerlei hotels te gaan van 1 t/m/ 4 sterren en in het hoogseizoen niet mogelijk, tewrijl nadrukkelijk aan telefoon werd gezegd dat ook de vakantie periode in de zomer mee telde.
Ik voel me dus bedonderd, heb dit ook aan hen gezegd en kon mijn 39 euro gaan terugboeken, ik vind dit een makkelijke manier om er vanaf te komen, persoonlijk zeg ik ze moeten hun belofte nakomen. Wie o wie heeft hiermee ook ervaring

1176 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ja
Jacquelinex - 19 feb. 2019 om 10:10
Voeding & gezondheid

I9 waterfles

Maakt iemand gebruik van deze i9 waterfles?
www.i9fles.nl

In deze fles zit een tag die het water weer zou terugbrengen naar zijn oorspronkelijke levende staat. Het drinken van dit water zou een heilzame werking op je gezondheid hebben.

Hoor graag of er positieve ervaringen met gebruik van deze fles zijn! Lees meer

empee - 19 feb. 2019 om 20:50
Computers & telefonie

Ringtoongeluid te zacht

De geluiden van mijn nieuwe iPhone 7 zijn bijna niet te horen. Ik heb aan de linkerkant de knop voor harder op zijn max gezet en bij Instellingen in de rubriek Horen en Voelen ook de beltoon helemaal open gezet. En toch is bijna niets te horen, ook niet als ik andere ringtones instel.
Wat kan ik nog meer instellen? Lees meer

Al
AlMaLe - 19 feb. 2019 om 21:12
Computers & telefonie

Inbraakpogingen op facebook

De laatste week krijg ik een aantal keren een code toegestuurd om mijn wachtwoord voor facebook aan te passen. In een andere mail wordt gevraagd of ik het zelf ben geweest. Dat is niet zo, dus pas ik het beveiligingsprocesje toe om uiteindelijk een nieuw wachtwoord in te voeren. Dit gaat al een aantal keten zo door. Hoe kom ik van die 'inbrekers' af? Lees meer