go
door gossai Dec 17, 2005 om 19:50
Vrije tijd & tuin

Betrouwbaar?

heeft iemand ervaring met het bestellen van artikelen via http://www.goedkoopstedvd.nl/ ??

het ligt misschien aan mij, maar je hoort tegenwoordig zoveel over bestellingen via internet waar van alles fout gaat, dat ik zo gauw er gevraagd wordt vooruit te betalen eerst zekerheid wil hebben.

dus hopelijk kent iemand de site ...

388 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Dec 24, 2005 om 15:11
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik bestel regelmatig via het internet en krijg mijn goederen tot nu toe wel. Ik zou zeggen dat wanneer u de betalingswijze niet bevalt, niet doen. Minimaal onder rembours bestellen!

ve
door verwijderd - Dec 24, 2005 om 16:21
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als je een winkel / instantie op internet niet vertrouwd, probeer het dan eerst eens op de meest veilige manier.


Indien ze toestaan te bestellen en betalen per acceptgiro, doe het dan middels die weg. Anders is onder rembourse ook een prima optie... Weliswaar ben je wat duurder uit, maar je hebt in ieder geval zekerheid en weet ook of de afzender te vertrouwen is....
Is dit eens ( of meerdere malen ) gelukt, dan kan daarna op vooruitbetaling over gegaan worden.


Ik bestel eigenlijk altijd bij Bol.com en daar sturen ze netjes een acceptgiro mee. Bestel je elders, probeer dan eerst eens een vraag te stellen en kijk of ze die fatsoenlijk proberen te beantwoorden... Doen ze dit, dan zal het waarschijnlijk een te vertrouwen bedrijf zijn en kun je een stap verder gaan !


Suc6 ermee,


Gr. Niels

ve
door verwijderd - Mar 31, 2006 om 17:07
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Over het algemeen gaat het wel goed bij goedkoopsteDVD.nl. Hun naam doen ze zeker niet altijd eer aan, maar ze lopen al een tijdje mee. Als ze de boel zouden belazeren zouden ze het nooit zo lang volgehouden hebben. Bestel de eerste keer niet voor een hoog bedrag en wacht deze bestelling eerst af voordat u een nieuwe bestelling plaatst.

Aan acceptgiro doen ze daar niet, maar wel aan eenmalige machtiging. Dat is veiliger dan vooraf betalen. Veel mensen weten dat niet, maar een machtiging kun je altijd (binnen 30 dagen) terug laten boeken, een overschrijving nooit! Dus als ze niet leveren kun je altijd bij de bank vragen om het bedrag terug te laten storten. Zeer veilig dus!



ve
door verwijderd - Mar 31, 2006 om 17:23
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

onder rembourse bestellen geeft niet altijd de garantie dat in het pak zit wat de besteld hebt, vorige week zijn een moedere en dochter veroordeeld omdat ze oude kranten verstuurde, en een jongeman die dozen bij een super weghaalde en pannekoeken mix verstuurde i.p.v ipods. 

ve
door verwijderd - Oct 30, 2006 om 16:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Toevallig heb ik een kleine maand geleden 2 dvd's besteld bij www.goedkoopstedvd.nl. Ik heb een acceptgiro naar de bank gebracht met het verschuldigde bedrag en nadat zij het geld binnen hadden kreeg ik meteen een mailtje van ze dat de dvd's onderweg waren en met 2 dagen kreeg ik ze heel netjes in bubbeltjesverpakking thuis.

ve
door verwijderd - Oct 30, 2006 om 16:46
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Waarschuwing;


Er zijn ook winkels die maar enkele letters wisselen en lijken op de betrouwbare, dus de baksteenverkopers..


dus als ze als voorbeeld www.degoedkoopstedvd.nl nemen, ziet iemand het al, of .com erachter, een copy en vele trouwe klanten worden zo bedrogen, ook  b0l.nl  dus geen com en geen o maar 0 .. wie te snel kijkt maakt wel eens fouten...

ve
door verwijderd - Oct 30, 2006 om 16:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Vooral voor DVD's kun je beter eerst in de gewone winkel kijken of ze daar niet goedkoper zijn.
Ik koop mijn CD's en DVD's wel regelmatig bij www.themusicsafe.com omdat het genre waar ik van houd, vaak niet in de winkel verkrijgbaar zijn.



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer

Ed
Edith vL - Sep 17, 2024 om 10:26
Vrije tijd & tuin

Electrische fiets gewonnen; 11 maanden later nog niet in huis

Mijn man heeft medio oktober 2023 met een winactie van Esso een elektrische fiets van Bayck gewonnen. We zouden binnen 2 weken gebeld worden voor het maken van een afspraak om de fiets te leveren. Dit gebeurde niet. 
Nadien is meer dan eens contact geweest met Bayck en Esso. Er zijn zelfs 2 data geweest waarop ze de fiets zouden bezorgen, maar die afspraken zijn op het laatste moment afgezeg ... Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer