yv
door yvonne09 May 12, 2010 om 16:23
Vrije tijd & tuin

Eredevisie live

Sinds februari hebben wij een abonnement op Eredevisie live bij Ziggo. Nu de zomerstop is ingegaan zenden zij op 3 kanalen tekst tv uit en op de andere zender vanalles wat heel summier met voetballen te maken heeft. Op mijn vraag daarover bij Ziggo krijg ik als antwoord dat zij voetbal gerelateerde programma's uitzenden tijdens de zomerstop van de ere devisie. Zijn dat die voetbalbloopers die er deze week op waren????? Daarvoor hoef ik toch geen €15 maand te betalen???
Ik kan mijn abonnement opzeggen, maar ik heb een opzegtermijn van 1 maand.
Ik zie veel liever dat ze in de zomerstop bijvoorbeeld geen abonnement rekenen, want er is geen live voetbaluitzending mogelijk. Wat vindt u?
Yvonne

857 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - May 12, 2010 om 18:58
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

yvonne09

Bij Ziggo blijkt live niet live te zijn. Een goede reden dus om zo snel mogelijk bij deze fraaie firma te vertrekken.

Sukses en met vriendelijke groet, ReadAC.

ve
door verwijderd - May 12, 2010 om 19:25
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo yvonne, deze vraag kan je beter bij kassa of radar neerleggen, mail ze is,misschien zien ze er brood in.

Sukses Nico

ve
door verwijderd - May 12, 2010 om 19:40
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beetje aparte reaktie Read.Ziggo bepaalt niet wat Eredivisie Live uitzendt.Dat doet de zender zelf.
En wat de vraag betreft:Ook ik heb Eredivisie Live(niet via Ziggo) en vindt het ook jammer dat de uitzendingen bijvoorbeeld niet 2 maand worden stopgezet.Maar daarentegen dwingt niemand mij om lid te blijven. Je bent vrij om op te zeggen.

ve
door verwijderd - May 17, 2010 om 21:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb begrip voor de commotie. Als we massaal besluiten Eredivisie Live op te zeggen dan zal dat mogelijk tot een oplossing leiden waarbij we gedurende 2 maanden niet hoeven te betalen. Echter; ik denk dat de prijs voor de overige 10 maanden met zo'n 20% zal stijgen. Logisch toch? ;-(

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Si
Sita B - May 31, 2024 om 20:42
Geldzaken & recht

Mijn ex-man is in 2014 overleden en ik moet nog steeds zijn schuld betalen omdat

Omdat sociale dienst van Den Haag ze dat ik moet betalen. 9 jaar geleden betaalde ik €20 per maand. Daarna hebben ze zelf besloten dat het vedrag van €33,17 per maand moest. En nu heb ik brief van sociale dienst ontvangen dat ik vanaf juni moet €80 per maand moest betalen. 

terwijl niet mijn schuld is waarom moet ik betalen. En hij had recht op bijstand en kreeg zo'n €200 per maand 

Lees meer

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer