je
door jelmersmink Aug 8, 2016 om 11:42
Vrije tijd & tuin

Toemen

na een drone te hebben gekocht bij toemen in de winkel is er een onderdeel kapot gegaan waarop ik de winkel had gebeld aangezien er nog garantie op zat. er werd mij vertelt dat ik terug moest komen met de drone wat meer dan 100 km rijden is maar ik toch naar de wikel.
in de winkel werd mij vertelt dat ze hem moesten opsturen ik zou mijn drone binnen 4 weken terug krijgen.
na 4 weken ik bel de winkel omdat ik nog niks had gehoord mij werd toen vertelt dat mijn drone bij de fabrikant lag en deze elk moment terug kon komen.
ik weer een week later bellen met de winkel om te horen of hij er al was dat bleek niet het geval want mijn drone stond ineens nog in de winkel en was dus nog niet opgestuurt.
op de vraag waneer hij word opgestuurt kon meneer mij geen antwoord geven en als hij dan eindelijk word opgestuurd dan duurt het nog 4 tot 8 weken.
mij werd vertelt dat ze geen contact kunnen krijgen met dji (fabrikant) en dat het daarom nog wel even kan duren waarop ik op onderzoek ben uit gegaan en ik wel heel makkelijk contact krijg met dji.
aangezien ik na lezen van vele klachten geen vertrouwen meer heb ik deze zaak zou ik graag willen weten wat mijn mogelijkheden zijn om mijn drone werkend terug tekrijgen.

1430 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

da
door datzoekikop - Aug 8, 2016 om 11:56
251 Antwoorden / Vragen
0

Stuur ze een gelijke brief en email en claim binnen 4 weken uw gerepareerde of replacement drone aan u terug te sturen. Overigens, u klaagt nu over 100 km, maar dat was kennelijk geen bezwaar toen u het ding daar kocht. Voor grantie moet u daar toch ook zijn.

edrick3
door edrick3 - Aug 8, 2016 om 12:16
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Lees de info van Consuwijzer.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Wi
Willem70 - May 6, 2024 om 17:54
Winkels & webshops

Zomerbloesen met borstzakje moeilijk te krijgen

Ik heb altijd wat in mijn borstzakje ,diabetes meter ,maar bloezen met zo'n zakje zijn bijna niet meer te krijgen in NL Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 6, 2024 om 22:11
Huishouden & energie

Liander wil mijn meter vervangen

Ik kreeg vorige week een brief van Liander dat ik mijn huidige goed funtionerende meter voor de stroom moet vervangen vanwege een vage wet .

Ben ik verplicht om dit op te volgen of probeert Liander via druk en halve leugens die nieuwe meter geinstalleerd te krijgen ? Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer