zo
door zonnetje1958 Apr 28, 2005 om 17:39
Vrije tijd & tuin

Vloerbedekking op achterdek schip?



Omdat ons stalen achterdek door de zon gloeiend heet kan worden, hebben wij er in eerste istantie een soort (kunst)rubberen kleed opgelegd. Het is een kunststof dat je op de rol kunt kopen bij camping- en caravanzaken.  In gebruik gaat dit echter snel achteruit, de punten waaien op en daarom zijn we nu op zoek naar iets anders. Soms zie je motorboten met vloerbedekking op het achterdek. Dat zouden wij ook wel willen, maar we vragen ons af of dat niet kletsnat blijft na een regenbui. En gaat het niet schimmelen als het nat wordt? Kan het regenwater eronder wel weg? Of bestaat er misschien vloerbedekking speciaal voor op het dek?  Wij hebben op andermans dek wel eens vloerbedekking gezien met rubberen nopjes eronder, maar dat lijkt ons ook niet zo geweldig. Is er misschien nog een steviger soort?

11139 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Apr 28, 2005 om 18:29
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wat u zoekt is een mat welke uit een kunststof sliert bestaat welke als het ware kriskras doorelkaar loopt. Ik heb zo even niet de naam bij de hand, maar de structuur is open waardoor het niet zo heet wordt, goed tegen water kan, niet glad is en het (regenwater) ook gemakkelijk verwerkt.

het is niet echt goedkoop, maar het blijft wel mooi. Als ik op de naam kom dan post ik wel even.

ve
door verwijderd - Apr 29, 2005 om 12:50
0 Antwoorden / 0 Vragen
0


<SCRIPT language=javascript>postamble();
Klinkt goed. Ik kijk met gezonde spanning uit naar uw antwoord.

ve
door verwijderd - May 7, 2005 om 01:10
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

http://www.nonhebel.nl/producten/3m/terra/8100/index.htm


Voorbeeld foto van mat

ve
door verwijderd - Feb 20, 2007 om 15:13
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag, ook wij hebben een stalen motorjacht en hebben hier ook vloerbedekking overheen gelegd. Dit is hetzelfde materiaal als de droogloopmatten die je overal bij de deur ziet liggen. Dit materiaal is namelijk op de rol te koop en dit hebben wij gekocht bij Eurotapijt in Venlo/Venray. Het is wat prijzig, maar het gaat gegarandeerd niet schimmelen en het is goed te reiningen met stofzuiger of Ajax. Van onder zit rubber, het blijft er wel vochtig onder, maar als je de mat regelmatig even lucht is alles ok. Bij ons ligt de mat echter onder de overkapping en hierdoor wordt ie niet kletsnat... Ik ben erg tevreden met de mat en zeker met de hittegolf van 2006 was dit perfect anders had ik zeker blaren op mijn voeten gehad. Wij hebben de kleur donkerblauw en als ik me niet vergis was hij er ook nog in het beige... succes !

ve
door verwijderd - Feb 20, 2007 om 15:29
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

antwoord op vraag van 28-04-2005?

ve
door verwijderd - Feb 21, 2007 om 13:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

als er tijd en handigheid is,een raamwerk maken van hout,het is even passen en meten maar uiteindelijk een ouderwets resultaat, dan nog de nieuwe oordopjes, een prettige vacantie, en behouden vaart,fred

ve
door verwijderd - Feb 21, 2007 om 13:46
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

 


Heel hartelijk dank voor het idee, maar ons dek loopt helemaal bol, dus een houten raamwerk is uitgesloten!


Bovendien zit er een leuk onder (naar opslagruimte) dat niet afgesloten mag worden door een raamwerk.


Maar wellicht hebben anderen iets aan deze tip. 


 

ve
door verwijderd - Feb 21, 2007 om 13:50
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

 


Wij hebben inmiddels dezelfde soort vloerbedekking gekocht als waar u het over heeft (denk ik), een soort dik nylon vloerbedekking dat tegen weer en wind kan, dus buiten kan blijven liggen. Kan niet rotten. Gewoon bij Kwantum van de rol, in een mooie kleur gemeleerd blauw. (Was ook te krijgen in gemeleerd antracietgrijs.)  Heeft inmiddels al een jaar dienst gedaan en is nog nergens versleten of verrot!


Wat ons betreft: einde discussie en alle raadgevers: bedankt!


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

He

Heeft iemand ervaring met een aanvraag gehandicaptenparkeerkaart bij Argonaut?

Heb op 27 mei j.l. een aanvraag ingediendt voor een gehandicaptenparkeerkaart. Tot op op heden geen enkele reactie van Argonaut. Er over gebeld, maar je wordt er niets wijzer van.

Met vriendelijke groet

Herman van der Poort Lees meer

Ro
Rob Talma - Jul 1, 2024 om 14:06
Huishouden & energie

Aanvraag subsidie

Hallo,

Ik heb in 2021 mijn dak van het huis laten isoleren en hiervoor subsidie ontvangen. In verband met mijn financiele situatie destijds heb ik in juni 2024 mijn dak van de keuken laten isoleren en opnieuw subsidie aangevraagd. 
Tot mijn verbazing is deze afgewezen omdat ik al eerder subsidie had aangevraagd, maar het betrefd een ander dak Lees meer

q.
q.zonneveld - Jul 1, 2024 om 12:48
Elektronica & tv

Hoe zit het met terugleverkosten voor zonnenpanelen als de teruglevering regelmatig wordt geblokkeerd door overbelasting van het net?

Mijn omvormer valt regelmatig uit door overbelasting op het net. Dat scheelt wel 30% t.o.v. de situatie bij mijn vriendin die elders woonachtig is.(zonnenpanelen en installatie zijn identiek). De terugleverkosten zijn bij mij echter veel hoger dan bij haar , terwijl de opbrengst bij haar ruim 20% hoger is dan bij mij, omdat haar dak zuid-west is en bij mij zuid-oost.
, Lees meer