Kl
door Klimgeit 9 okt. 2019 om 06:52
Winkels & webshops

Direct Oversteekservice van marktplaats

Maak nooit gebruik van de direct overtseekservice van marktplaats.

Als de koper/ontvanger niet doorgeeft dat hij het pakket heeft ontvangen, moet je tenmiste 10 dagen wachten op je geld. Ondanks dat ik als verkoper, bewijs van PostNL in handen heb dat het pakket is afgeleverd, doet mp niks.
Een hulpvraag aan mp omtrent deze case wordt dmv een chatbot afgevangen, maak je vervolgens wel een ticket aan, heb je geen mogelijkheid om bewijsstukken te overleggen. Bellen met mp? Een standaard bandje die wijst op die help.pagina incl chatbot en aanmaken van een ticket. 

Dus niet meer gebruiken! (is mijn advies)
Boter bij de vis, ophalen en betalen.

282 6 Rapporteer
door diumenge - 9 okt. 2019 om 07:13
10613 Antwoorden / 13 Vragen
0
lo
door lovewinnie - 9 okt. 2019 om 09:12
671 Antwoorden / 0 Vragen
1

Staat toch duidelijk in de voorwaarden. Werk altijd met gelijk oversteken. Print meteen de postnl label via mp zo hoef ik zelf de verzendkosten niet voor te schieten maar betaald de koper ook. 
Zodra de verkoper aanvinkt dat hij pakket heeft ontvangen krijgt u u geld.
Doet hij dat niet wordt het gesloten na 7 werkdagen en wordt het geld alsnog naar u overgeboekt.
Als u de voorwaarden leest had u dit kunnen weten. De kopers gelukkig hier op een na allemaal de moeite genomen om op ontvangen te drukken

door heremietkreeft - 9 okt. 2019 om 09:31
10249 Antwoorden / 162 Vragen
1

Als u dit als waarschuwing bedoelt dan is dit niet echt de juiste plaats om dat te doen. Deze site 'Vraag & Antwoord'is bedoeld als vraagbaak voor consumenten een waar vrijwilligers proberen op basis van hun kenneis, ervaring etc. een zo goed mogelijk antwoord of advies te geven.

(Uw waarschuwing wordt/is wel gelezen). M.i. uw eigen advies volgen (en bij verkoop zorgen dat u geen vals geld ontvangt).


ju
door justmeagain - 9 okt. 2019 om 09:43
26 Antwoorden / 1 Vragen
1

Doe al jarenlang gelijk oversteken gebruiken. Tot grote tevredenheid, nooit problemen gehad, wel gezond verstand gebruiken mbt de verkopende partij.

door tdmduc - 9 okt. 2019 om 09:43
498 Antwoorden / 1 Vragen
0

Herkenbaar.

Ik gebruik deze "service" niet weer.

Het is een externe partij die dit tegen kosten doet voor Marktplaats.

Je bent de sjaak als er in het weekend iets misgaat. Verkoper wilde verzenden maar de volgende dag nog steeds geen geld ontvangen terwijl het bij mij al was afgeschreven. (Inclusief de kosten van deze service.)

door newmikey - 9 okt. 2019 om 10:42
655 Antwoorden / 0 Vragen
0

Tsja, inderdaad een vals gevoel van veiligheid, deze "service"- ik doe het ook niet meer aangezien de kans op misbruik levensgroot is en alle mogelijkheden tot verhaal dichtgetimmerd.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

vi
vincentderen - 17 okt. 2019 om 13:31
Geldzaken & recht

Woonfraude Spookgezin (geldig huurcontract) willen zich niet BRP inschrijven

Geachte heer/mevrouw,

Ik verhuur al geruime tijd een zelfstandige woning aan een spookgezin met dochter (via huurcontract door makelaar), in een huis waar ik zelf ook woon. Nu blijkt dat het gezin andere spook huurders (drie mensen) heeft ingeschreven op het adres bij de gemeente doormiddel van het geldige huurcontract. Door dat een brief kwam waarin zo'n BRP werd bevestigd kwam de situ ... Lees meer

ma
marjo.bollen@xs4all.nl - 17 okt. 2019 om 15:49
Winkels & webshops

Topticketshop

Ik zag meerdere opmerkingen en vragen op jullie site.
Ook ik ben erin getrapt:
ik kocht kaartjes voor 99 euro per stuk, er werden kaartjes geleverd voor 69 euro per stuk.
Ik kan me voorstellen dat er marge gerekend wordt maar bijna 50% (nou ja het ligt eraan hoe je rekent) , mag dat ook zo maar?????Ik zou het waarderen als jullie dit onder de aandacht zouden bregen!!! Lees meer

On
OnlineBoeker - 22 jun. 2019 om 11:15
Vakantie & reizen

Zijn er meer mensen gedupeerd door Travelberry?

Zijn er meer mensen gedupeerd door het niet doorgaan van onder andere stedentrips en Disneyworld Parijs reizen die door het bedrijf Travelberry (al dan niet via Vakantieveilingen) wordt of werd aangeboden?   Meermaals afgezegd?
Geen afzegging ontvangen? Belofte gedaan dat volgende keer wel doorgaat en dan toch weer niet? Geen reacties op mail krijgen?
Telefonisch niet bereikbaar? G ... Lees meer