ge
door gelianfi Sep 12, 2005 om 19:47
Auto & vervoer

Route mobiel

Heb goed ervaringen met route mobiel, zijn er snel en zelfs voor de simpele dingen weten ze een oplossing, ook erg beleefd, wat mij betrefd mogen ze blijven en ik hoop dat vele met deze stelling eens zijn

750 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

jh
door jhkrabshuis - Sep 12, 2005 om 19:52
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heb 1 maal gebruik moeten maken van de pechdienst van route mobiel i.v.m. lege accu. Waren met 15 minuten ter plaatse en binnen 5 minuten weer op pad. Dus prima en snel opgelost. Telefonische aanname van mijn oproep vriendelijk en correct.

al
door alekander - Sep 13, 2005 om 13:26
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Enerzijds ben ik tevreden met RM, anderzijds ook weer niet. Dit jaar heb ik veel pech gehad met mijn auto (8 jaar oud). RM is wel een keer of 5 geweest en ik mag zeggen, naar alle tevredenheid, ik ben steeds weer op weg geholpen. Zelfs ook op 2e Pinksterdag toen mijn koppeling ermee ophield en ik weggesleept moest worden. Ze hadden de auto keurig bij de garage (hun buren) voor me neer gezet.


Een maand of 2 geleden kreeg ik een brief dat ik te vaak van hun service gebruik had gemaakt. Dat ik in de tussentijd een jongere auto heb gekocht schijnt niet uit te maken...


Jammer, maar ik probeer me volgend jaar gewoon weer opnieuw in te schrijven, want ik was aanvankelijk goed te spreken over RM.


 

wi
door willeke1985 - Sep 24, 2005 om 16:09
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

 


 

wi
door willeke1985 - Sep 24, 2005 om 16:15
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

ik heb in december 2004 1 maal gebruik gemaakt van de pechulp van RM. Mijn auto was op dat moment niet te maken en ik kreeg een huurauto om naar huis te kunnen. Dit ging allemaal erg netjes. Een paar maanden later kreeg ik een rekening van €65. Dit bedrag is zonder berichtgeving van mijn rekening afgeschreven. Dit omdat ik de huurauto volgens hun te laat heb ingeleverd. Vervolgens ben ik nu al vele brieven en telefoontjes verder. Ik heb hun meerdere malen aangetoond dat ik de auto wel op tijd heb ingeleverd. Mijn geld heb ik nog steeds niet terug. Volgend jaar stap ik over naar de ANWB.

gemojo
door gemojo - Sep 25, 2005 om 15:22
6 Antwoorden / 3 Vragen
0

zelf heb ik geen evaring met route mobile.


maar van vrienden heb ik alleen maar negatieve dingen gehoord en die zij gauw weer terug naar de ANWB gegaan.


voorbeeld zijn wel otijd bij je inderdaad binnen 30 min maar hebben nog nooit meegemaakt dat de auto terplekken gemaakt kon worden werden altijd naar een garage gestuurd waarvan nadien netjes een rekening van in de bus viel. wat men ook verveeld vond was dat mijn vriend een auto en moter had maar moet voor beiden een apart abonnement afsluiten.


dus voor mij geen r.m


 


groetjes gemojo

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

petra gerritse
petra gerritse - May 20, 2024 om 09:45
Geldzaken & recht

Geen mogelijkheid om MEGA te bereiken, telefonisch en per mail niet. Ook v. b. brieven van ACMn gestuurd, GEEN REACTIE

na verkeerde eindafrekening, de nieuwe energieleveraar heeft tijdig afgemeld ,steeds wordt er door gegaan met een maand betaling. Deze heb ik gestorneed.
Krijg nu een aanmaning via bureau. Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer