hamo
door hamo Feb 15, 2004 om 17:20
Computers & telefonie

Accu

OP 19-06-2002 heb ik een compaq N115 gekocht voor privé doeleinden.
Vlgs de bijgevoegde bepalingen valt de accu na een jaar niet meer onder de garantie. Hij heeft het inmiddels praktisch begeven. Dit ondanks de wijze van gebruik zoals voorge-schreven. De consumentenbond en ook jullie programma wijzen er vaak op, dat de garantie meer dan alleen maar de termijn omvat.
Kan ik nog met enig uitzicht op een positieve reactie mijn leverancier, dan wel Compaq benaderen? Wat zijn jullie ervaringen?

647 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

bo
door bouwe_1 - Apr 16, 2004 om 12:40
8 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kijk, garantie is nog altijd een service van het bedrijf. Ieder apparaat heeft standaard zes maanden verplicht garantie zoals in de wet bepaald is (zie ook: www.sta-ik-sterk.nl) Alles wat daar boven komt is service.

Buiten de garantieperiode heb je natuurlijk altijd recht op een goed product. Indien u kan aantonen dat dit een fabricagefout is dan kunt u dit kenbaar maken aan het betreffende bedrijf met uw argumenten. Raadpleeg hiervoor fora''s en gebruikersgroepen op het internet. Misschien zijn er meer gebruikers die dezelfde laptop hebben en het zelfde probleem heeft met de accu.

mo
door monaco - Apr 16, 2004 om 12:40
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

de officiele garantie termijn is nu 7 maanden voorbij, dit ontslaat de verkoper echter niet van zijn verplichting. Volgens het nieuw burgelijk wetboek dient de verkoper een degelijk 'iets' te leveren. Wijs de verkoper op deze bepaling. Komt u er niet uit dan probeer het volgende: Normaal gesproken is een computer in drie jaar afgeschreven. De accu zit nu op de helft. Stel de verkoper voor dat 50 % voor zijn rekening is.

nu
door nubro01 - Apr 16, 2004 om 12:41
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Batterijen hebben tegenwoordig slechts 1 jaar garantie. Wil je meer, dan zul je dat van te voren moeten regelen, met een service contract. Maar uiteindelijk betaal je toch zelf voor een nieuwe batterij. Bestel een nieuwe en neem er een extra voor het geval dat de batterij over een jaar niet meer gemaakt wordt.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

ha
halicaphi - Oct 6, 2024 om 11:13
Vakantie & reizen

Refund mails alitalia???

Nu, na meer als twee jaar na het faillissement van Alitalia krijg ik een reactie van Alitalia mbt een refund voor twee geannuleerde tickets.
Men vraagt hiervoor een copie van mijn ID en mijn bankgegevens.
ik vertrouw dit niet helemaal.
Zijn er meer mensen die een mail hebben gehad of ervaring hiermee hebben? Lees meer